Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.02.2015, 12:52   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Koç Burcunda Bugün - 21 Şubat 2015 Cumartesi

Koç Burcunda Bugün - 21 Şubat 2015 Cumartesi



Sevgili Koçlar cumartesi gününe, saat 01:13 itibariyle burcunuzda ilerleyecek ve size cesur yaklaşımlar, güçlü duruş ve dünyaya kim olduğunuzu gösterme cesareti sunacak Ay etkisi altında başlıyor. Sizin burcunuzda ilerlediği için, gönlünüzden geldiği gibi hareket etmeniz mümkündür. Kurallar, dayatmalar, sık boğaz edilmelerden hoşlanmazsınız.

Saat 01:30 Ay-Venüs kavuşumu, duygularınızı ateşli bir şekilde dışa sunduğunuzu gösteriyor. Kafanızın içini kurcalayan bazı durumlar olsa da, sizin için arzularınızın doyuma ulaşması son derece önemlidir.

Saat 02:28 Ay-Mars kavuşumu, gayet hırslandırıcı, yeni hedefler belirleyerek bunları elde etmeniz yönünde sizi taçlandırıcı olacağını gösteriyor. Maddi ve manevi anlamda çıkarlarınızı korumanızı, geleceğinizi garanti altına almanızı ve kişisel anlamda atılımlarda bulunmanızı destekleyicidir.

Saat 08:32 Ay-Satürn görünümü, arzu ve isteklerinizi gözden geçirmek anlamında önem taşır. İçinizden gelen bir ses bağımsız olmalısın, kimseye uymak zorunda değilsin demektedir. Siz de, bu sese uygun şekilde durumunuza, konumunuza, hayatımıza bir bakarsınız.

Saat 10:44 Ay-Merkür görünümü, sosyal hayattaki iletişimin ön planda olmasını sağlıyor. Öğreneceğiz, gezeceğiz, görmek, bilmek isteyeceğiz. Dostlarımızla muhabbet edeceğiz. Zihnimiz hayli aktif çalışacak. Dünyayı farklı gözlerle algılayacağız. Düşüncelerimizi ifade etmekten çekinmeyeceğiz.

Esenlik dolu bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

Kaynak: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla