Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.02.2015, 13:14   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yay Burcunda Bugün - 21 Şubat 2015 Cumartesi

Yay Burcunda Bugün - 21 Şubat 2015 Cumartesi



Sevgili Yaylar cumartesi gününe, saat 01:13 itibariyle etkili Ay-Koç burcu geçişiyle merhaba diyoruz. Ekip çalışmaları, gruplar ve dostluklar bu enerjinin etkisiyle öne çıkar. Uyum, paylaşım ve sevgi alışverişinizde sorunsuz ve huzurlu bir şekilde günü geçirmek isteriz.

Saat 01:30 Ay-Venüs kavuşumu, sizler açısından gayet olumludur. Hem arzularınız yükselişe geçer hem heveslisinizdir. Ne olursa olsun isteklerinizi elde edeceğinize dair güveniniz tamdır.

Saat 02:28 Ay-Mars kavuşumu, nicedir kafanızı kurcalayan ve bir türlü yerli yerine koyamadığınız bir konuya açıklık getirmek üzere harekete geçebilirsiniz. İpleri ele almaktan yanasınız. Kimsenin sizi zor duruma sokmasına izin vermezsiniz. Yüreğinizdeki duyguları net bir şekilde ortaya koyabilir, gizliniz saklınız olmadığını gösterebilirsiniz. Çıkarlarınızı koruyacak şekilde yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Kendinize dönük düşünebilir, size oyun oynamaya kalkan kişilere gözdağı verebilirsiniz.

Saat 08:32 Ay-Satürn görünümü, tüm gücümüzle özgür yaşamak, hareket etmek, aşkla buluşmak ve üzerimizde kimsenin etkisi olmadan dilediğimizi yapmak arzumuzu işaret ediyor. Ancak sorumluluklarımızı da göz ardı etmeyelim olur mu?

Saat 10:44 Ay-Merkür görünümü, aşkta bizi cesur kılıyor. Farklı görüşleri olan, keyiflendirici insanlarla olmak isteyeceğiz. Yeni biriyle tanışabiliriz. İlk kez buluşabilir, birbirimizi tanımaya çalışabiliriz. Gezeriz, görürüz, keşfederiz. Partnerimize sürpriz yapabiliriz. Hoş bir haber alabilir, sevinebiliriz. Konuşabiliriz, yazışabiliriz.

Esenlik dolu bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

Kaynak: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla