Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.02.2015, 13:22   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Balık Burcunda Bugün - 21 Şubat 2015 Cumartesi

Balık Burcunda Bugün - 21 Şubat 2015 Cumartesi



Sevgili Balıklar, cumartesi günümüz saat 01:13 itibariyle etkili olacak Ay-Koç burcu geçişiyle başlıyor. Maddi konulardaki hareketliliği işaret ediyor. İnsan hem sevilmek hem kazançlı çıkmak hem de değerinin bilinmesini istiyor.

Saat 01:30 Ay-Venüs kavuşumu, çıkarlarınızın farkında olarak ilişkilerinizi kurgulamanın işareti. Bu pek doğanıza uymasa da, canınıza tak ettiği için, artık ben de paraya sahip olmalıyım, güce kavuşmalıyım, ne olursa olsun kazanmalıyım tarzında düşünmenizi sağlıyor.

Saat 02:28 Ay-Mars kavuşumu, aşkta kazanmak arzunuzu yükseltiyor. Ailevi konularda veya yeniliklerde bulunmak adına sizi harekete geçiriyor. Çıkarlarınızı gözetmenizi sağlıyor. Ancak iş yaptığınız kişilere güvenmeden önce, her işi sağlama almanız gerektiğini söylüyor. Borçların ödenmesi, alacakların tahsili gibi konularda hareketlenmeler görülebilir.

Saat 08:32 Ay-Satürn görünümü, parasal konularda harcama meylimizi yükseltirken, bizim şöyle bir iş durumumuza bakmamız lazım. Kazancımız yeterli mi, günü birlik mi yaşıyoruz yoksa üç beş kuruşumuz bir kenarımızda var mı? bunlar üzerinde düşünmekte yarar var.

Saat 10:44 Ay-Merkür görünümü, maddi konularda hesabımızın şaşmaması için, dikkatli bir şekilde düşünmenin faydalı olacağını gösteriyor. evdeki hesap çarşıya uysun istiyorsak, plan dışı harcamalarda bulunmayalım.

Esenlik dolu bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

Kaynak: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla