Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.02.2015, 12:14   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Terazi Burcunda Bugün - 22 Şubat 2015 Pazar

Terazi Burcunda Bugün - 22 Şubat 2015 Pazar



Sevgili Teraziler Pazar günümüz, saat 00:04 Ay-Uranüs kavuşumuyla başlıyor. Bu enerji, kontrol edilmekten, baskı altına alınmaktan hoşlanmadığınızı gösteriyor. Bu yüzden birbirinize karşı pek anlayışlı davranmayabilirsiniz. Eğer gerçekten bu ilişkiyi sürdürmek istiyorsanız bir daha düşününüz olur mu?

Saat 01:13 Ay-Pluto görünümü, bilinçaltınızda yerleşmiş geçmiş tatsız olayları hatırlatabilir. Siz bu deneyimleri unutmadığınız için, fevri davranabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda bu yüzden sorunlar yaşanabilir.

Saat 02:36-23 Şubat saat 02:28 arasında etkili Ay-Boşluk süresince, ilişkimizde aksayan her ne varsa veya bu süre içinde karşımıza çıkan problemleri şöyle bir gözden geçirelim. Detaylara bakalım. Sanki önümüzde bir resim varmış da, onu yakından inceliyormuşuz gibi. Bu inceleme belki de daha önce fark etmediğimiz noktaları görmemizi sağlayabilir.

Saat 07:13 Venüs-Mars kavuşumu, partnerinizin sizin üzerinizdeki baskınlığının bir hayli yüksek olduğunu söylemeliyim. Eğer bu ilişkide mutlu iseniz, bu kavuşum aranızdaki tutkular bir hayli yüksektir. Çekim gücü öylesine yoğundur ki, bir elmanın yarısı gibisinizdir. Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa, bu kavuşum sizi birbirinize doğru yöneltir. Her iki kişi de, ne kopabilir ne de bir arada durmayı başarabilirler. Öylesine baskın bir enerji ki bu, özellikle bekar Terazilerin yeni bir ilişkiye başlamaları an meselesi diyebilirim. Genel olarak Teraziler bu kavuşum altında, tamamıyla ilişki meseleleri üzerine odaklanıyorlar. Bir an önce evlenmek veya boşanmak anlamında hızlı kararlar alınabilir.

İş ortaklığı konularında yeni bir kararın simgesi olan bu kavuşum, hızlı bir projeye adım atılmasını sağlayabilir. Eğer ortaklığınız çoktandır bozuk ise, problemleri çözüme kavuşturmak için harekete geçebilirsiniz. Bu enerji, uzlaşıda bulunmak istediğiniz konularda, karşı tarafla görüşme anlamında etkilidir. Ancak diğer taraf buna gönüllü değilse, epey bir mücadele edebilirsiniz. Haklarınızı savunmak yönünde de etkili olan bu kavuşum özellikle haksızlık yaşadığınız konularda bir hayli hırslanmanıza neden olabilir. Aynı şekilde başkaları da, kendi çıkarlarını öne alarak düşünebilirler. Burada önemli olan, gerginleşmeden işlerinizi halletme yoluna gitmenizdir. Maddi ve manevi anlamdaki çıkarlarını gözeten bencil insanlar canınızı sıkabilirler.

Aktif, girişimci, yenilikçi bir bakış açısıyla hareket edebileceğiniz güzel bir gün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla