Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.02.2015, 12:36   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Balık Burcunda Bugün - 22 Şubat 2015 Pazar

Balık Burcunda Bugün - 22 Şubat 2015 Pazar



Sevgili Balıklar Pazar günümüz, saat 00:04 Ay-Uranüs kavuşumuyla başlayacak. Bu enerji, harcamalarınıza dikkat etmenin, sağlığınızla ilgilenmenin, beklenmedik bazı meseleler üzerinde düşünmenin işaretçisidir.

Saat 01:13 Ay-Pluto görünümü arkadaşlık bağınızın güçlü olduğu kişilerle bir araya gelmenin onların bazı gizli sorunlarına yardımcı olmanın işaretçisi. Maddi konular bu saatlerde yine etkili olmaya devam ediyor. Hazıra dağ dayanmaz misali, bizim de harcamalarımıza dikkat etmemiz gerekiyor.

Saat 02:36-23 Şubat saat 02:28 arasında etkili Ay-Boşluk süresince, para konularında hakkımızı korumayı, olur olmaz harcamalardan uzak durmayı bilmeliyiz. Herhangi bir ürünün alınması veya satın almak için karara varılmasından kaçınacağız. Sadece bütçemizi gözden geçirmemizde yarar var.

Saat 07:13 Venüs-Mars kavuşumu Koç burcunda gerçekleşecek. Tutkulu, bir hayli hırslı, kazanmaya dönük, çevresel ilişkilerde başarılı olmak için azimle yol alabilmenizde bu enerjinin size faydalı olacağını söyleyebiliriz. Bu denli uzun süreden sonra oluştuğuna göre, vardır bir hayır diyelim. Öncelikle evli olanlar eşlerinin mali konularıyla bir hayli yakından ilgilenebilirler. Hani şöyle diyebiliriz. Eşiniz, parasal konularda sizin desteğinize ihtiyaç duyabilir. Bekar Balıklar, hem cinsel hem de maddi anlamda yeterli güce sahip kişilere yönelebilirler. Para meseleleri bugünlerde sizin için bir hayli kıymetli olacaktır.

Harcamalar veya ihtiyaçlarınızı karşılama yönünde paranın gücü gayet açık bir şekilde kendini hissettirir. İş girişimde bulunmak, işinizin peşine düşmek, yeniliklerde bulunmak, kendinizi ispat etmek anlamında enerjiniz yüksek. Ancak düşünmeden de bir borcun altına girmeyiniz. Bu enerji çevre değişimleri için güce ihtiyacınız olduğunu ve bu gücü elde etmek adına cesur kararlar almanızı sağlayabilir. Çünkü yeniliklerin hayata geçirilmesi için kazanmak şarttır. Balıklar bu etki altında, değerlerini savunmak, mücadele etmek, ben buradayım demek için bir hayli aktif olacaklardır. Kaybetmemeliyim demek yerine, kazanmak adına istekliyim demenizi tavsiye ediyorum.

Aktif, girişimci, yenilikçi bir bakış açısıyla hareket edebileceğiniz güzel bir gün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla