Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.02.2015, 08:27   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Başak Burcunda Bugün - 23 Şubat 2015 Pazartesi

Başak Burcunda Bugün - 23 Şubat 2015 Pazartesi



Sevgili Başaklar yeni haftaya Ay-Boğa burcu seyriyle uyanıyoruz. Saat 02:28 itibariyle etkili olacak bu enerji, hayata güven duymak, huzur bulmak isteğinizin işaretçisidir. Sizi yanıltan hiçbir şeyin yaşamınızda yer almasından hoşlanmazsınız. Bastığınız yerin emniyetli olması gayet kıymetlidir. Ne kadar çok sevseniz de, hiç kimsenin peşinden koşmazsınız. Sizin isteğiniz huzur bulmaktır. Etrafınızdaki gereksiz şakalaşmalar, konuşmaları boş bulursunuz. Gördüğünüze inanırsınız. Güvenli olana yönelirsiniz.

Saat 09:53 itibariyle etkili olan Ay-Güneş görünümü, yenilik anlamındaki uygulamalar açısından destekleyici görünmekte. Özel hayatınızla ilgili konularda bugün duygularınızı kendinizden emin bir şekilde ifade edebilirsiniz. Maddi ve manevi alanda güven duygunuzu yoğunlaştıran ve girişimlerinizde sizi destekleyen enerjiler sayesinde hayata daha hırslı bir şekilde sarılmanız mümkündür.

Saat 14:40 Ay-Neptün faydalı görünümü sayesinde, hayallerinize uygun bir ilişki yaşama arzunuzu yükseltir. Eğer mutlu bir beraberliğiniz varsa, bunu hem maddi hem de manevi anlamda sağlamlaştırmak istersiniz.

Saat 15:56 Güneş-Satürn arasındaki mücadeleci görünüm, gerek ilişki ve gerekse ailevi konular üzerinde pozitif düşünmekte, anlayışlı olmakta zorlanabiliriz. İyi niyet, ılımlılık, sevgi, şefkat duygularının tümünü ilişkimizde bulamıyorsak ve yuvamızda bir takım engeller nedeniyle kendimizi kıskaç altında hissediyorsak, birkaç gün boyunca keyfimiz kaçabilir. Bizim tüm arzumuz, diğer insanların veya en yakınımızda duran kişilerin biraz daha anlayışlı olması ve bize karşı itinalı davranmalarıdır. Ancak bu görünüm altında ne biz birilerine ne de birileri bize karşı çok da yardımcı olmayabilir. Aslında yapmamız gereken, her şeyi bu kadar irdelememek, hayatı akışına bırakmaktır. Fakat bunu kabul etmek pek de kolay değildir. İster istemez bir şeyleri kafamıza takarız.


Yeni haftamızın hepimiz için güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla