Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.02.2015, 17:48   #9 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Her Burcun Kadını Farklıdır

Alıntı:
Yay kadını (23 Kasım-22 Aralık)

Bazen utandıracak kadar açık sözlüdürler. Her yerde gerçeği söylemekten çekinmezler. Yalan söylemeyi sevmezler, dürüsttürler. Bağımsız yaşamayı severler. Aile bağları onlar için pek bağlayıcı değildir. Kendisine emredilmesinden hoşlanmaz ama zayıf, yumuşak erkeklere de katlanamazlar. Genelde arkadaşlıkla aşkı birbirine karıştırırlar. Neşeli, kalbi güven dolu, zeki ve mantıklı biridir.

Soğuk ve kalpsiz olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz çünkü o bir ateş grubu burcu. Özgürlüğü sevmesi ciddi ilişkiler düşünmesini engeller. Bir erkek çocuk gibi olabilir, spor yapmayı, kamp yapmayı sever. Ama erkeksi değildirler. En sert insanları yumuşatacak neşeli bir havası vardır. Karamsar olmak onları hasta eder.

Geleneklerin onun için pek bağlayıcılığı yoktur. Ne kadar zarif bir kadın olduğunu düşündüğünüz bir anda bir sakarlık yapabilir. Paraya değer vermezler, savurgandırlar. Dürüstlük onlar için çok önemlidir. Kırıldığı zaman alaycı olabilir. Sadakat, güven ve sevgi onu anlatan üç kelime olabilir. Tabii özgürlüklerini yaşamasına, nasıl istiyorsa öyle davranmasına müdahale edilmediği sürece.

İdealisttirler, belki ilk aşkıyla evlenmek için yıllarca fırsat bekleyebilir. İyi bir ev hanımı sayılmaz ama sabrederseniz ev işlerine katlanmayı öğrendiğini göreceksiniz.
İlginç tutan da tutmayan da var

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla