Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.02.2015, 16:26   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart AÖF Kayıt Yenileme İşlemleri Başladı

AÖF Kayıt Yenileme İşlemleri Başladı
Açık Öğretim Fakültesi (AÖF), 2014-2015 öğretim yılının ikinci dönem kayıt yenileme dönemi başladı.
Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt yenileme dönemi başladı. 2014-2015 öğretim yılının ikinci dönem kayıtları için öğrencilerin 23 Şubat 2015 Pazartesi günü başlayan kayıt yenileme işlemlerine başlaması gerekiyor.
AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Kayıt Yenileme işlemleri 3 adımda yapılacak.
1. ADIM: DERS EKLE VE SİL

- [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] adresinin Kayıt Yenileme bölümüne TCKN ve şifrenizle giriş yapın. - "Ders ekle-sil" işlemi ile yeni alacağınız ve bıraktığınız dersleri belirleyeceksiniz. - Yaptığınız "ders ekle-sil" işlemini onaylamanız istenecektir. Yaptığınız ders ekle-sil işlemini onaylamazsanız, yaptığınız "ders ekle-sil" işleminiz geçersiz sayılacaktır. İşlemin geçersiz sayılması durumunda fakülte tarafından atanan dersleri kabul etmiş sayılırsınız. Birden fazla ders ekle-sil işlemi yapan öğrencilerin, en son onayladığı ders ekle-sil işlemi geçerli olacaktır ve banka ödeme bilgileri buna göre oluşacaktır.
2. ADIM: KAYIT YENİLEME ÜCRETİNİN BANKAYA ÖDENMESİ

AÖF kayıt yenileme için Vakıfbank aracılığı ile aşağıdaki seçeneklerden biriyle ödeme gerçekleştirebilirsiniz. İnternet Bankacılığından Ödeme Şubeden Ödeme ATM’den Ödeme (Kartlı/Kartsız) Telefon Bankacığı İle Ödeme
3. ADIM: KONTROL İŞLEMİ

AÖF kayıt yenileme işleminizin gerçekleşip gerçekleşmediğini, [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] adresindeki “Öğrenci Girişi-Türkiye Programları” bölümüne TCKN ve şifrenizle giriş yaparak veya [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sitesindeki “Kayıt Yenileme” bölümünden kontrol ediniz.
NOT: Varsa ders kitaplarınız kayıt yenileme tarihleri içerisinden veya bahar dönemi ara sınavına kadar AÖF bürolarından alabilirsiniz.
AÖF SINAV TARİHLERİ

AÖF Güz Dönemi ara sınavlarını 6-7 Aralık tarihlerinde gerçekleştirdi. Güz Dönemi'ni tamamlayacak olan Güz Dönemi dönem sonu sınavları ise 24-25 Ocak 2015 tarihlerinde yapıldı ve bu sınavların ardından Güz Dönemi tamamlanmış olacak. Ardından Bahar Dönemi ara sınavları yapılacak. Bahar dönemi ara sınavlarının yapılacağı tarih ise 18-19 Nisan 2015 olarak duyuruldu. Bahar Dönemi dönem sonu sınavları 23-24 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Bu sınavların sonunda eğitim dönemi de sona erecek. Milletvekili seçimleri sebebiyle Bahar Dönemi Ara sınavları 25-26 Nisan'dan 18-19 Nisan tarihine çekilmişti. Milletvekilleri seçimi sebebiyle Bahar Dönemi finalleri de 6-7 Haziran'dan 23-24 Mayıs tarihine alındı. Seçim sebebiyle AÖF kayıt yenileme tarihlerindedeğişikliğe gidildi.

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla