Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.02.2015, 23:44   #1 (permalink)
VERA
La Tahzen!
Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner.

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Cool Türk Erkeğinin Beklentisi

Türk Erkeğinin Beklentisi

Türk erkeğinin kadınlardan beklentileri uluslar arası değerlendirmelerden çok da farklı değil ancak daha baskın.


Türk erkeğinin kadınlardan beklediği özellikler;

Erkekler hızı ve açıklığı çok seviyor. Biz kadınların sıklıkla yaptığı, bir şey anlatmaya çalıştığımızda saniyelerce yüzlerine bakmamız erkekleri çıldırtıyor. Tek istedikleri net olmamız ve fikrimiz sorulduğunda gerçekten ne hissediyorsak onu söylememiz. Günümüz erkeğinin en bayıldığı özellik hızlı karar verebilmek.

Kadınlar kadar erkeklerde kendilerini güldüren kişilere bayılırlar. Biraz mizah yeteneği ve güler yüz erkekler için kadınlarda altın değerinde özellikler. Esprilerine gülen kadınlar da erkeklerin ilgisini fazlasıyla çekebilmekte. Ayrıca kendisiyle dalga geçebilen özgüvenli kadınlar erkeklerin genellikle hoşuna gidiyor.

Önceden çok fazla getirisi olan utangaç tavırlar günümüzde bu önemini kaybetmiş durumda. Yani bir yerden sonra erkekleri sıkıyor. Erkekler özgüven sahibi rekabetçi kadınlara ilgi duyuyorlar. Ayrıca her konuda rahatlıkla konuşabiliyor olmanız erkekler için rahatlatıcı bir özelliktir. Tabi konuşup rahatlığımı göstereceğim diye gevezelik sınırlarını da zorlamayın.

Bizler her ne kadar ilgiye bayılıyor olsak da erkekler sürekli ilgilenmekten hoşlanmazlar. Bu sizi sevmediğini göstermez. Bağımsızlık düşkünü erkeklerin arkadaşlarıyla vakit geçirmeye ve başka yerlerde olmaya ihtiyaçları var. Onu sürekli arayarak sık boğaz etmekten vazgeçin. Ayrıca kesinlikle ona muhtaç olduğunuzu hissettirmeyin. Erkekler bir kadına sahip olmaktan gurur duyuyor ancak aciz kadınlara tahammül edemiyor. Bu nedenle sınırları iyi belirleyin.

__________________
“вυdα вιr ιмтιнαɴ..” de,ɢeç…
''ηαšïp''
VERA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla