Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.03.2015, 00:31   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 4 Mart 2015 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2015 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu



Fikirlerinizi değiştiren durumlar olabilir ve düşünceleriniz derinleşebilir. Geçmişte yaşadıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınız ile iletişiminizde ortaya çıkan durumlar ve öğrendikleriniz, düşüncelerinizin derinleşmesine neden olmuş olabilir. Ancak dostlarınızın ilgisi ve sevdiğinizin desteği ile karmaşık düşüncelerden uzaklaşacaksınız ve dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Saygın çevreler ve yabancı ortamlarda bulunmak keyfinizi yerine getirecek. Bazı karışıklıklar olsa bile gelişmeler moralinizi yükseltecek ve akşama doğru karşılaşacağınız olaylar hayal gücünüzü uyandıracak.

Akrep Burcu Genel Durum

Bugün, tüm gününüzü maddi nitelik taşıyan konu ve kavramlar üzerinde düşünmeye harcayabilirsiniz. Parasal konular zihninizi meşgul edebilirler. Yeni hareket planları oluşturabilirsiniz.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

İş faaliyetlerinizle alakalı beklenmedik bir masraf, günün ana konusu olabilir. Bunun yanında, bu masrafı karşılayacak beklenmedik bir gelir de ödeme ile ilgili sıkıntı çekmenizi engelleyebilir.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla