Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.03.2015, 15:50   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 2015 YGS Sınav Giriş Yerleri Açıklandı

2015 YGS Sınav Giriş Yerleri Açıklandı
YGS sınav giriş yerleri açıklandı

Üniversite adaylarının merakla beklediği 2015-YGS sınav giriş yerleri açıklandı.

ÖSYM’nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 15 Mart’da yapılacak YGS’ye başvuran adayların, sınavlara girecekleri bina veya salonlara atanma işlemleri tamamlandı.
Sınava Giriş Belgesi adayların adreslerine gönderilmeyeceği için bu belgeyi T.C. Kimlik Numaranız ve şifreniz ile ÖSYM’nin [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] internet adresinden edinebilirsiniz.
YGS'YE GİRERKEN YANINIZDA BULUNDURMANIZ GEREKENLER

Adaylar, 2015-YGS Sınava Giriş Belgesinin renkli veya siyah beyaz çıktıları ile nüfus cüzdanı veya pasaportunu sınavda yanlarında bulundurmak zorundadır.
Sınava Giriş Belgesi adayların adreslerine gönderilmeyeceği için bu belgeyi sınav tarihinin 10 gün öncesinden başlamak üzere T.C. Kimlik Numaranız ve şifreniz ile ÖSYM'nin [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İnternet adresinden edinebilirsiniz.
Sınava gireceğiniz binayı, adres bilgisini teyit etmek amacı ile önceden gidip görmeniz sınav günü size kolaylık sağlayacaktır. Sınava Giriş Belgesini kaybeden adaylar tekrar İnternet'ten edinebileceklerdir.
Sınava girebilmeniz için 2015-YGS Sınava Giriş Belgesinden başka, nüfus cüzdanı veya pasaportunuzun da yanınızda bulunması zorunludur.
Nüfus cüzdanında soğuk damga basılı olmalı, adayın sınav görevlilerince kolaylıkla tanınmasını sağlayacak güncel bir fotoğraf ve T.C. Kimlik Numarası bulunmalı, pasaportun süresi geçerli olmalıdır.

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla