Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.03.2015, 11:02   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 7 Mart 2015 Günlük Burç Yorumları

7 Mart 2015 Günlük Burç Yorumları

7 Mart 2015 Burç Yorumları, 7 Mart 2015 Burçlar Hakkında, 7 Mart 2015 Günü Koç Burcu Yorumları, 7 Mart 2015 Günü Balık Burcu Yorumları, 7 Mart 2015 Günü Aslan Burcu Yorumları, 7 Mart 2015 Günü Yay Burcu Yorumu, 7 Mart 2015 Günü İkizler Burcu Yorumu, 7 Mart 2015 Günü Akrep Burcu Yorumu, 7 Mart 2015 Günü Kova Burcu Yorumu, 7 Mart 2015 Günü Boğa Burcu Yorumu, 7 Mart 2015 Günü Başak Burcu Yorumu, 7 Mart 2015 Günü Oğlak Burcu Yorumu, 7 Mart 2015 Günü Yengeç Burcu Yorumu, 7 Mart 2015 Günü Terazi Burcu Yorumu, 7 Mart 2015 Günü Burç Yorumları



Koç

Kariyerinizle ilgili, önemli ve etkileri uzun sürecek değişiklikler söz konusu olabilir. Bu değişikliği, yeni alanlara açılmak için bir fırsat olarak görmenizde fayda var.


Boğa

Bugünlerde, yeni gruplarla iletişim ve işbirliği halinde olabilirsiniz. Kaynaklarınızı geliştirmek, yaptığınız işin meyvelerini almanıza yardımcı olabilir.

İkizler

Yaratıcılığınız ve kariyerinizle ilgili heyecanınız yükselişte. Amacınızın ve hedeflerinizin, değerli bir iz bıraktığından emin olmak istiyorsunuz.

Yengeç

Bakış açınızı genişlettikçe, partnerinizle ilgili kararlar almanız gerekebilir. Birbirinize karşı olan anlayışınızın gelişmesi söz konusu olabilir.

Aslan

Bir kurumla herhangi bir konuda görüşmeler yapabilirsiniz. Detaylardaki çelişkileri fark etmekte gecikmeyeceksiniz.

Başak

Hassas konularda inatçı bir tavır takınıyor olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmenin farklı yollarını aramanızda fayda var.

Terazi

Bugünlerde, yeni alışkanlıklar ve beceriler edinmeniz söz konusu olabilir. Başkalarına yardım etmek konusundaki yeteneğiniz, sizin ve ailenizin üzerinde uzun süreli etkiler yaratabilir.


Akrep

Yaratıcılığınız en yüksek seviyesine ulaşmak üzere. Alışılmadık fikirler ve sinerji yaratabilecek uygulamaları bir araya getirebilirsiniz.


Yay

Evinizle ilgili bir çok gelişme söz konusu olabilir. Planlarınızı tekrar gözden geçirmek ve seçeneklerinizi araştırmak isteyebilirsiniz.


Oğlak

İletişim becerileriniz yükseliştre. Nedeni fikirlerinizi açıklığa kavuşturmanız ya da olumlu bir bakış açınız olabilir.

Kova

Kaynaklarınızı gözden geçirmek için oldukça uygun bir zaman. Kontratlar imzalayabilir ya da finansal yükümlülükleriniz üzerinde çalışabilirsiniz.

Balık

Amaçlarınıza ulaşabilmek için, bazı konulardaki çabalarınızdan feragat etmeniz gerekebilir. Harekete geçmeden önce tüm planlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla