Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.03.2015, 15:09   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Boğa Burcunda Bugün - 14 Mart 2015 Cumartesi

Boğa Burcunda Bugün - 14 Mart 2015 Cumartesi



Sevgili Boğalar saat 08:40 itibariyle, ailenizle veya bizzat özel meseleleriniz üzerinde gayretle durmanızı sağlayacak Ay-Oğlak burcu seyri ile cumartesi günümüz başlıyor. Düzene kavuşturulması gereken işlerinize öncelik vermeniz faydalı olur. İleriye dönük olarak düşünmenizde yardımcı olan bu enerji altında duygularımız ciddileşir. Bir mesele üzerinde düşünürken, güvenilirlik, dürüstlük ilkesi bizim için kıymetli olacak. Nasılsa halledilir diye düşünmeyeceğiz. Mutlaka düzgün ve tutarlı olmasına özen göstereceğiz. Bu geçiş her zaman olduğu gibi, çevremizdeki kişilerle ciddi bağlantılar kurmamızı sağlar. Boğalar genelde bulundukları ortamda, takdir gördükleri, sevildikleri sürece huzurlu olurlar. Ancak şunu şöyle yap denmesini pek istemezsiniz.

Saat 22:34 Ay-Neptün olumlu görünümü, hem vizyonunuzu geliştirme hem de olumlu anlamda deneyimler yaşamanızı sağlayıcıdır. Dostluklarınız konusunda gerçekçi olunuz. Kimlerle nasıl bir sosyal ilişki yaşıyorsunuz bunlara dikkat ediniz. Kısa vadeli düşler yerine uzun soluklu bir gelecek için yaratıcı düşününüz.

Tüm Burçlar İçin Not:

Sevgili Boğalar, 14 Mart- 2 Ağustos tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda gerileyecek. Bu geri hareketin etkileri hakkındaki geniş yorumunuzu aşağıdaki link aracılığıyla gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Cumartesi gününüzün keyifli güzellikler içinde geçmesi dileğimle,

Kaynak: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla