Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.03.2015, 15:34   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Balık Burcunda Bugün - 14 Mart 2015 Cumartesi

Balık Burcunda Bugün - 14 Mart 2015 Cumartesi



Sevgili Balıklar, saat 08:40 itibariyle Ay-Oğlak burcunda seyrine başlayacak. Cumartesi günümüz bu enerjinin etkisi altında geçecek. Doğaldır ki, çevrenize yaklaşım tarzınız ciddiyet ve mesafe içerecektir. Ancak gücünüz yerinde olacaktır. Gayet aklınız başınızda düşünebilirsiniz. İşlerinizi gayet disiplinli bir şekilde yapabilirsiniz. Yanlış bir karar vermemek için dikkatli olursunuz. Etrafımızdaki kişilerin güvenilir ve olgun yaklaşımlarından hoşlanırsınız. Biraz üzerimizde baskı söz konusu olabilir. Aman, en güzeli olsun, aman bir eksik kalmasın diye titizlenebiliriz. Bu gayet doğal sayılmalıdır.

Saat 22:34 Ay-Neptün olumlu görünümü, sezgilerinizi güçlendiricidir. Kısa süreli etkisi olan bir görünümdür. Ancak şifalandırıcı, hayal dünyanızı renklendiricidir. Bir yandan ciddi düşünmenizi diğer yandan hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek çaba sarfetmenizi sağlar.

Tüm Burçlar İçin Not:

Sevgili Balıklar, 14 Mart- 2 Ağustos tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda gerileyecek. Bu geri hareketin etkileri hakkındaki geniş yorumunuzu aşağıdaki link aracılığıyla gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Cumartesi gününüzün keyifli güzellikler içinde geçmesi dileğimle,

Kaynak: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla