Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.03.2015, 18:52   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Mustafa Koç Kimdir? Biyografisi

Mustafa Koç Kimdir? Biyografisi

Mustafa Koç, Mustafa Koç Kimdir, Mustafa Koç Biyografisi, Mustafa Koç Hayatı, Mustafa Koç Resimleri, Mustafa Koç Hakkında



Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç kimdir?

Mustafa Vehbi Koç, 1960 yılında dünyaya geldi. Koç Ailesi’nin 3. kuşak üyesidir. İsviçre’de Lyceum Alpinum Zuoz’u yatılı olarak bitirdi. Ardından ABD’de George Washington Üniversitesi İşletme Bölümü'nü okudu. 1984 yılında buradan mezun oldu.

ÇALIŞMA HAYATI
İş hayatına 1984 yılında Tofaş’ta Müşavir olarak başladı. Ram Dış Ticaret’te Satış Müdürlüğü ve Satış Genel Müdür Yardımcılığı yaptı. 1992 yılında Koç Holding’de sırasıyla "Başkan Yardımcılığı, Başkan, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği" yaptı. 2003 yılında geçtiği Koç Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini halen yürütmektedir.

İTALYA DEVLET NİŞANI İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
Koç, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yüksek İstişare Kurulu Onursal Başkanı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Üyesi ve Finlandiya İstanbul Fahri Konsolosu’dur. Ayrıca 2005 yılında İtalya Hükümeti tarafından “Cavaliere D’Industria” nişanı ile ödüllendirildi. Mustafa V. Koç, Vehbi Koç Vakfı’nın Yönetim Kurulu ve Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) Mütevelli Heyeti Üyesi’dir. Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesi ve İstanbul Golf Kulübü Başkanıdır. Koç, evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

KAYNAK: ensonhaber.com


Konu DeRDeST tarafından (21.03.2015 Saat 19:44 ) değiştirilmiştir.
DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla