Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.03.2015, 15:31   #2 (permalink)
VERA
La Tahzen!
Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner.

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Burçların Gruplarına Göre Birbiriyle Duygusal Uyumları

Alıntı:
Ateş - Ateş

Ateş gurupları karşılaşınca, yüksek ve sıcak alevleri ya kendi kendilerini yaktığından sönerler, ya da karanlığı aydınlatarak korku ve olumsuz düşünceleri ortadan kaldırırlar.


Ateş - Hava

Ateş ve Hava gurupları karşılaştığında, ha*va, ateşi üfleyerek daha parlak yanmasını sağlayabilir. Bu durum ya coşku ve heyecan, ya da tutku ve öfke yaratır. Fazla ateş, havadaki oksijeni yok ederek nefes tut*mayı güçleştirir. Fazla hava ise ateşi söndürebilir.


Ateş - Su

Ateş ve Su gurupları karşılaştığında ateş su*yu kurutabilir; ya da tersine su ateşi söndürebilir. Bu ne*denle ancak, içgüdüsel olarak bu guruplar birbirinden kor*kar ve saygı duyarlar. Bilinçaltında ikisi de birbirlerini yok edebileceklerini bildiklerinden tehlikeyi sezerler.


Ateş - Toprak

Ateş ve Toprak gurupları karşılaşınca, iç*ten gelen bir patlama ya da dış etkilerle bir kayma olma*dıkça toprak yerinde durur. Ateş burçları her zaman yük*seklere ulaşmaya çalışır. Toprak, ateşe dayanıklıdır. Yan*sa bile tümüyle yok olmaz. Ayrıca toprak, ateşin alevleri için sağlam bir temel de sağlar. Ancak fazla toprak ateşi söndürür.

Hiçbişey anlamadım ben

__________________
“вυdα вιr ιмтιнαɴ..” de,ɢeç…
''ηαšïp''
VERA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla