Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.03.2015, 00:59   #1 (permalink)
semragül
Ne mutlu eğri zamanda,
Doğru yerde durabilene.

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bunları kendinize asla söylemeyin

Bunları kendinize asla söylemeyin

Kendinize söylediğiniz tüm şeyler,nasıl bir insan olacağınızı belirler.Bu yüzden olumsuz,kötü ve negatif şeyleri asla söylememeniz gerekir.Kendinize söylememeniz gereken tehlikeli şeyler:

Yeterince iyi değilim.

Kendinize söylememeniz gereken en önemli şey bu sözdür.Asla mükemmel değilmişsiniz gibi davranmayın.Kimse dört dörtlük olamaz,fakat elinizden gelenin en iyisini her zaman yapın ve daha iyisi olmadığı için kendinizi suçlamaktan vazgeçin.Siz akıllı ve her işte şahane şeyler başaran bir kadınsınız.

Ben bunu yapamam.

Asla bir işe başlamadan önce bunu düşünmeyin.Yapamayacağınız hiçbir şey yok.Siz istikrarlı ve başarılı bir kadınsınız.Bu yüzden yenilgiyi,daha başlamadan kabul etmeyin.

Pes ettim.

Ne olursa olsun pes etmeyi aklınızdan bile geçirmeyin.Her zaman bir çıkış yolu olduğunu unutmayın ve bu cümleyi asla kendinize söyleyip,kendinizi küçük görmeyin.

Çok yalnızım.

Kendinizi yalnız hissetmenin aslında kötü bir şey olmadığının farkına varın. Yalnızlığın tadını çıkarın ve tek başınızayken zevk aldığınız şeyleri yapın.Bu şekilde kendinizle barışık olacak ve kendi kendinize vakit geçirmekten zevk alacaksınız.

Sevilmiyorum.

Asla bu sözü söylemeyin.Sizi seven bir aileniz,arkadaşlarınız ve dostlarınız olduğunu unutmayın.Dışarı çıkın ve yeni insanlarla tanışıp onları hayatınıza alın.

Çok salağım.

Asla kendinizi salaklık ya da aptallıkla suçlamayın.Herkes hata yapabilir önemli olan bu hatalardan ders alıp yeniden tekrar etmemektir.Asla kendinizi salaklıkla suçlamayın. Hedeflerinize ulaşmak için her zaman çabalayın.

__________________
semragül isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla