Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.03.2015, 10:46   #1 (permalink)
Ada
Siyahı da Gökkuşağından Dışlamadılar mı?

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
yeni E Devlet Giriş İle Bimer Başvuru Sonucu Sorgulama

E Devlet Giriş İle Bimer Başvuru Sonucu Sorgulama




Başbakanlık İletişim Merkezi Bimer başvurusu E Devlet girişi ile yapılabilir. E Devlet şifresi ile sisteme giriş yaparak Bimer şikayet sayfasına ulaşılabilmektedir. Bimer başvuru işlemleri için haberin devamını okuyabilirsiniz.




Kamu kurumları ile ilgili yaşanan sorunlarda vatandaşların bu konuda kolay bir şekilde çözüme ulaşabilmesi için Başbakanlı tarafından özel bir çalışma başlatılmıştır. Bu çalışma kapsamında ise Bimer adı ile bir kurum oluşturularak, vatandaşların bu tür durumlarda yardım alması sağlanmıştır. Vatandaşların istediği şekilde ulaşabileceği bu kurum sayesinde, öneri, şikâyet ya da bilgi alma konusunda isteyen tüm vatandaşlar, Bimerbaşvuru yapabilmektedir.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bimerbaşvuru yaparak bu tür konulardaki tüm ihtiyaçların giderilmesi mümkündür. Bunun yanında Başbakanlık başvurusu sonrasında başvurunuz ile ilgili takip işlemlerinizi de yapabilirsiniz. Bu bakımdan isteyen kişiler Bimer internet sitesi üzerinden isteyen kişiler de E-Devletportalı üzerinden açılan Bimer kategorisinden bu imkanlara ulaşabilmektedir.
Vatandaşların ihtiyaç duyduğu her anda ulaşabileceği ve onlineolarak yararlanabileceği bu hizmette, ihbar gibi durumların da ulaştırılması mümkündür. Bu bakımdan devlet ile ilgili her türlü işlemlerde ve kişilerin merak, öneri ya da şikayet durumlarında Bimerbaşvuru yapılması yeterli olacaktır. Herhangi bir şekilde ücret gerektirmeyen ve tamamen gizlilik esasına dayalı olarak işlemlerin yapıldığı bu Başbakanlık hizmetlerinden bu şekilde yararlanabilirsiniz.
Bimerşikayetbaşvuru için ilk olarak E-Devletportalına giriş yapmanız ve ardından Bimerbaşvuru bağlantısını takip etmeniz gerekmektedir. Bu sayede başvuru için ilgili alana kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Üstelik bu başvuru sonrasında E- Devlet üzerinde bulunan Bimer menüsünde yer alan Başbakanlık şikayet başvuru sonucu sorgulama bölümünden de yaptığınız bu başvurunun sonucu için sorgulama yapabilirsiniz. Böylelikle yaptığınız şikayetlerin sonucunda ne olduğunu ya da bilgi almak için yaptığınız başvurunun nasıl cevaplandığını öğrenebilirsiniz. Tüm bu imkanlar sayesinde Bimerbaşvuru ile Başbakanlık iletişim merkeziimkanlarından yararlanabileceğiniz bu Başbakanlık özel sisteminde, her zaman için bir çözüm bulabilmeniz mümkündür.


Konu Ada tarafından (30.03.2015 Saat 10:48 ) değiştirilmiştir.
Ada isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla