Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.04.2015, 14:51   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Nazlı - Müjde Uzman Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Nazlı - Müjde Uzman Kimdir?

Müjde Uzman Kimdir, Müjde Uzman Hakkında, Müjde Uzman Biyografisi, Müjde Uzman Kaç Yaşında, Müjde Uzman Nereli, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinde Nazlı Kimdir, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Nazlı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Nazlı Hakkında



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi daha başlamadan çok ses getirdi. Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır yer aldığı dizide ayrıca Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer gibi oyuncular da rol alıyor. Dizinin en dikkat çeken oyuncularında biri de Müjde Uzman. Güzel oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Nazlı karakterini canlandırıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Nazlı Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Nazlı karakterini genç ve güzel oyuncu Müjde Uzman canlandırıyor. İlk kez bir mafya dizisinde rol alan güzel oyuncu daha önce genellikle aile dizilerinde rol almıştı.


Müjde Uzman Kimdir? Kaç Yaşında?

Güzel oyuncu Müjde Uzman, 26 Eylül 1984'de İstanbul'da dünyaya geldi. 2001 yılında katıldığı Elite Model Look yarışmasında birinci olan dikkatleri üzerine çekti. Güzel oyuncu Paramparça Aşklar, Aşk Bir Hayal, Akasya Durağı, Halil İbrahim Sofrası, Bir Çocuk Sevdim, 20 Dakika ve Fatih gibi dizilerde rol aldı. Son olarak Hadi İnşallah isimli sinema filminde rol alan Müjde Uzman uzun bir süredir ekranlardan uzaktı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile yeniden kamera karşısına geçen genç oyuncu Nazlı karakterini canlandırıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz-2015
Karakteri: Nazlı

Hadi İnşallah-2014

Fatih-2013
Karakteri: Dilyar

20 Dakika-2013
Karakteri: Kuzgun

Muhteşem Yüzyıl-2011
Karakteri: Armina

Bir Çocuk Sevdim-2011
Karakteri: Derin

Halil İbrahim Sofrası-2010
Karakteri: Müjgan

Aşk Bir Hayal-2009
Karakteri: Ayfer

Paramparça Aşklar-2008
Karakteri: Nil


__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla