Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.04.2015, 22:56   #19 (permalink)
Hayat Gibi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: İç Güzellik Yalanı...

Alıntı:
MutsuzPalyaco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] , @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ye söylediklerim sizin için de geçerli Nasipleriniz çıkacaktır bir şekilde ikinizde... Ama bugün, ama yarın...

Elmayı baştan çıkarabilecek bir tip olmadıktan sonra o erkekte, kötü görünen bir vitrinle karşısındaki bayanı etkileyemezsin @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] .
Neden biliyor musun? Çünkü karşı tarafın içindeki o koskoca dünyayı ve beni diğerlerinden ayıran yanlarımı farketmeme dış manzaram engeldir de o yüzden... İlk izlenim, diye bir kavra vardır bilir misin? İlk izlenim tiple başlar, ya kaybedersin-ya kazanırsın. Ortası ya da sonrası yok...
bak bu lafim icin ozur dilerim ama boyle bi sey var simdi- her kes ayagini yorganina gore uzatmali. bak ben cebimde 10 tl ile turk tavugunun degil de ille de fransiz tavugunun yumurtasini almak istersem tabi ki param yetmez gulerler bana. cebine gore davran derler. simdi lafim oraya geliyor ki ben hic ama hic guzel bir baya degilim ben simdi gitsem serkan cayogluna ashik olsam adam beni napsin ic guzelligimi napsin? 1.55 boyunda bi kizi napsin adam? tabi ki kotu sonuc elde ederim. ama benim gibi kendi halinde olan dunyadan bikmis sadece ask isteyen birine yaklassam sonucu muhakkak elde ederim.
bak lafim o ki guzel kizlarin cogu kibirli oluyor kardesim git kendi halinde dolanan cok guzel olmayan kizlara yaklas ha bide o kizin arkadaslari olmamasi lazim. cok arkadasi olursa cok tepki verirler. boyle bir kizi etkilemeye calis mutlaka sonuc elde ediceksin inan bana. bende boyumu asan bir ashka kaptirdim kendimi sanirim ondan terkedildim sanirim... beni napsin ya adam, gul gibi kizlar varken bunu kendime ders olarak goturmusum ben sende kendine bi ders cikar kardes.. yine de diyorum elmayi oyle sev ki elma dalindan kopsun ayaklarina dussun..

__________________
Aşk bazen kelimelerin
boğazına dizilmesidir....
Konuşursan kaybedersin,
Susarsan yine kaybedersin..











Hayat Gibi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla