Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.04.2015, 00:36   #37 (permalink)
Senmurw
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: İç Güzellik Yalanı...

Alıntı:
MutsuzPalyaco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanırım arkadaşlar, beni; özgüveni olmayan, bayanlar karşısında cümle kuramayan, farklı özellikleri olmayan, vizyonu olmayan, yalnızlığına bahane olarak tipsizliğini gösteren ezik bir erkek olarak görüyorsunuz.

İnanın o bahsettiklerinizden hiçbiri değilim. Özgüvenimin Everest lerde olduğu, okuyan, insanlarla çabuk kaynaştığım dönemlerde duygularımı açtım hoşlandığım bayanlara 5 yıl öncesine kadar.
Son 5 yılım kendimi geri çekmekle geçti. Gardım düştü...
Sonun da ne öğrendim biliyor musunuz?
Reddedilmelerimin nedeni; ne özgüven, ne ağzı laf yapan olmamak, ne de farklı özelliklere sahip olmamak. Tüm bunlara sahip de olsan, tipin yoksa ötesini görmek istemez hiçbir bayan.
Bazılarınız yine acındırmak olarak görecek bu söylediklerimi. Öyle düşünsünler, hi mühim değil. Nasılsa öyle ya da böyle tipssizlik nedeniyle şuan yalnızım.

çok gerginim arkadaş, yani kusura bakma ama kendini bu kadar ezmen saçmasapan düşüncelerinden ve karamsarlığından öteye gidememendir. dünyada maddiyatı önemseyen insanlardan biri olduğuna eminim artık ve bunu o kadar yüceltmişsin ki maneviyat adına tek bir zerreyi bile göremiyorsun. tipsizim ve yalnızım! allahım allahım, beni öldürün! güçlü olmak dururken pes eden, iki dk koşsan yetişeceğin treni kaçıran, önündeki yemeğe hapşurduğun için midesi bulanan bir adamsın sen.
sen tipsiz kal ve yalnızlığının sebebini tipsizliğine say.
dediğin gibidir, emin ol.

__________________




Senmurw isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla