Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.04.2015, 02:14   #50 (permalink)
MutsuzPalyaco
Aktif Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: İç Güzellik Yalanı...

Alıntı:
Hipnoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pes edenlerin halini goruyoruz.
Bence kendine acımayı birak.
Insanlar ne hayal kırıklıkları yasiyor da küllerinden doguyor.
Silkelen ve kendine gel.
Bu bir yarışı kaybetmek olsaydı, yeniden yarışa katılırdın. Kalktığın bir sözlü olsaydı, bir sonrakine hazırlıklı olup yüksek not alırdın.

Bedenin tekrarı olmuyor arkadaşım, sahip olduğun vücudunla bir kere gelirsin dünyaya, tipsiz biriyken yakışıklı bir adama dönüşüvermiyorsun...

Yağmurun doldurduğu baraj gibi taştı artık hayal kırıklıklarının toplamı...Tekrar denesen ne olcak? Filmin sonunu biliyorken, bir daha dejavu yaşamak niye?


Alıntı:
Ada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Senden başka bu dünyada bitane daha yok bunu unutma üzülmene sebep olan sensin çünkü sen izin veriyorsun
Hayatta neler oluyor ne türlü çirkinlikler oluyor insan neyin eksikliğini yaşıyorsa ondan muzdarip güzel bakana da polyana diyorlar sen önce kendini sev Bırak aşk herşey mi ? Sevmesin seni kimse sen kendini sev bu dünya dönmeye devam edicek olan kafana taktıklarına olucak sabah uyandında derin bi nefes al ve yeni doğan güneşe merhaba de o güzelliği tat bırak aynaları kalbinin ve aklının güZelliğine bak ..unutma bu dünyada senden 1tane daha yok !
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] teşekkür ederim güzel düşüncelerinizden dolayı. Hayatımın tek gerçeği olarak bununla yaşamıyorum elbette. Hayatıma devam ediyorum, sevdiğim şeyleri yine yapıyorum. Düzenim değişmedi...

Sadece hissettiklerimi, yaşadıklarımdan yola çıkarak yazdım paylaştım. İsteyen katılır, isteyen katılmaz. Ama, ısrarla iyimser düşünmeye beni zorladıklarında sinirleniyorum.
Hayır, işe yarasa gam yemiycem. Biliyorum işe yaramayacak işte, deneyip de katmerlemeye ne gerek var hayal kırıklıklarını dimi?

MutsuzPalyaco isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla