Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.04.2015, 07:57   #1 (permalink)
Şekerpare
Adamlıktır, Hergün Aynı Kadını Sevmek ...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 26 Nisan 2015 Pazar Yengeç Burcu

26 Nisan 2015 Pazar Yengeç Burcu





İsteklerinizi gerçekleştirme konusunda kararsızlıklarınız olsa bile bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. Sevdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek ve kendinize olan güveniniz artacak. Hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapanlar için verimli bir gün. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz ve isteğinizi hoş bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. İçinizden yükselen kuvvetli arzuların sert etkisi ile bugün başa çıkacaksınız ve şanssızlık gibi görünen durumu şansa dönüştüreceksiniz. Yakınlarınız ve dostlarınız sizi destekliyor.

Yengeç Burcu Genel Durum
Çevrenizdeki herkes ile yoğun bir etkileşim içerisinde bulunabilirsiniz. Çeşitli görüşmeler, uzun sohbetler, ziyaretler ve şehir içi seyahatler sırasında birçok şeyden etkilenebilir, birçok kişiyi yaklaşımlarınızla ilgili olarak etkileyebilirsiniz.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu
Bugün önemli bir anlaşma gündeme gelebilir. Bazı pürüzleri gidermek için uzun toplantılar veya görüşmeler gerçekleştirmek durumunda kalabilirsiniz. Bu açıdan zihinsel olarak yoğun bir gün geçirseniz de, sonunda istediğinizi alabileceksiniz.

__________________
Ben Hayalperest Değilim,
İnanmazsanız Evdeki Dinozoruma Sorun.
Şekerpare isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla