Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.05.2015, 10:15   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Koç Burcunda Bu Ay - Mayıs 2015

Koç Burcunda Bu Ay - Mayıs 2015




GENEL BAKIŞ

4 Mayıs tarihinde akrep burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Finansal ilişkiler yönünde etkileri olacak. Abartılı kararlar vermememiz gereken bir dönem. Başkaları kendi çıkarları için sizin hakkınızı arka plana atmaya çalışabilir. Aşk hayatımızda da güven ve istikrar ilkesini gözetmemiz gerekiyor.

8 Mayıs tarihinde Venüs, yengeç burcunda seyrine başladığında sizler için gerek ikili ilişkilerde gerek ailevi konularda muhafaza etme olgusu öne çıkıyor. Ailemizi koruma altına alma, tek yaşıyorsak bir aile olma isteği, yuvamız içerisindeki huzur ve güvenliğimiz, çocuklarımız varsa onlarla ilgili meseleler ön planda olacaktır.

Tutarsız ve dengesiz ilişkiler, maddi sıkıntıların yaşanabileceği kişiler ailemizden birisi dahi olsa gözden geçirmeliyiz.

12 Mayıs tarihinde Mars, ikizler burcunda seyrine başlıyor ve o gün Merkür'ün gölgeli günleri de devreye giriyor. Eğitimden ticarete, satıştan pazarlamaya kadar her türlü plan ve projenin çok akıllı bir şekilde yapılması gerekiyor.

18 Mayıs tarihinde Yeniay, boğa burcunda oluşacak. Mali konuların, girişimlerin ciddi anlamda ele alınması, onarılması, eksikler varsa tamamlanması gerekiyor. Oluşan Yeniay duygusal meseleleri halletmek amaçlı iletişim yolunu bizlere gösteriyor.

19 Mayıs - 12 Haziran tarihlerinde Merkür'ün geri hareket dönemindeyiz. Bu dönemde iletişim, haberleşme, yakın çevre ilişkileri, yolculuklar, bilgi işlem ağımız gibi iletişimin bütün aksanlarında akıllıca bir gözden geçirmeye ihtiyaç var.

21 Mayıs tarihinde güneş, ikizler burcunda seyrine başlıyor. Bu dönemde çevre ilişkileri önemli. Yaşadığımız topluma ve toplumdaki eksikliklere bakacağız. Kardeşlerimizle ilgili işlerimize de ağırlık verebiliriz.

AŞK VE İLİŞKİLER

1-10 Mayıs arası: Haftanın aşk açısından etkili tarihleri 4, 6, 7 Mayıs. Değerlerinize öyle sıkı sıkıya bağlısınız ki, bunların hafife alınmasına tahammülünüz yok. İlişkide kazançlı çıkmak istersiniz. Aşka açıksınız ancak kafa yorucu bir ilişki istemiyorsunuz. 7 Mayıs tarihinde Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Yuva kurmak, bir aile olmak özleminiz yükselir. Partnerinizin ailenizle ilgili konularda hassas davranmasını beklersiniz. Kol kırılır yen içinde kalır sözünü benimsiyorsunuz. Eğer sorunlar varsa, bunları kimsenin bilmesinden hoşlanmazsınız.

11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs tarihinde başlayacak Mars-İkizler burcu seyri, çevremizde olan bitenlere çabucak uyum sağlamanızda yardımcıdır. Öyle fazla duygusal takılmazsınız. Sizin için yenilik, hareketlilik, aynı hedefte olmak, birlikte bir şeyler yapmak önemlidir. 15 Mayıs tarihindeki görünüm, ciddi ilişkisi olanlar, evliler, evlenme niyetinde olanlar için daha dikkatli, ilerisi adına düşünerek hareket etmenin önemli olduğunu gösteriyor. Aynı gün bir başka görünüm hedefleri aynı olmayan çiftlerin aralarındaki inatlaşmaların işaretçisidir. 16 Mayıs tarihi, yaşanan bir hayal kırıklığının göstergesidir.

18-24 Mayıs arası: 21 Mayıs tarihinde Güneş-İkizler burcunda ilerleyecek. Bu geçiş genelde yakın çevremizle olan aktif bağlantı, girişkenlik, tanışmak, kendimizi ifade etmek, canlanmak tarzında bir yansımadır. Bir yandan da özgür olmak isteriz. Yeni biriyle tanışmaya hazır bir halimiz vardır. Hatta bir hayli hızlı davranırız. Ancak unutmayalım ki, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Karşımıza yeni birisi çıksa da, öncelikle tanıma sürecini uzun tutmalıyız. Sonra kararımızı veririz.

25-31 Mayıs arası: İlişkiler açısından haftaya zorlu iki görünüm eşliğinde başlıyoruz. Özellikle 25 ve 26 Mayıs bu anlamda etkili. Bir yanda ilişkide güven arzusu, sevilmek ihtiyacı, hassasiyet yoğun, diğer yanda özgür olmak, bildiğimiz gibi yaşamak, bağlayıcı, baskı altına alıcı her şeyden uzak durmak güdüsü. Bunlar öylesine yoruyor ki bizi, kararsızız. Ne doğru nedir gerekli olan bizim için bunu bilemiyoruz. Bilemediğimiz için de, hayal kırıklığı yaşadığımızı düşünüyoruz. Merkür gerileme hareketini de hesaba katarsak, aslında yapılması gereken ilişkinin özüne inebilmek, ne istediğimizi saptamak ve tüm kararlarımızı, durumumuzu gözden geçirmek olmalıdır. İşimize geldiği gibi değil, işimize yarayacak olanı belirlemek için, baştan savma değil, bilakis gerçekçi olmak en doğru yoldur.

İŞ VE KARİYER

1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs tarihinde Merkür-İkizler burcunda ilerlemeye başlıyor. Çalışma hayatınızla ilgili konularda bu geçiş gayet olumludur. Fikirlerinizi ortaya sürebilmenizde, işlerinizi zekice planlanmanızda, yolculuk, iletişim, insanlarla kurulacak bağlantılarda size kuvvet sunar. İş görüşmeleri, toplantılar, internet üzerinden yapılacak işleri en kısa yoldan halletmenizi sağlar. Ancak ben yine de derinlikli düşünmenizi, detayları önemsemenizi tavsiye ediyorum. 3 Mayıs tarihinde, iş görüşmeleri, planlamaları, kontroller, insanlarla görüş alışverişinde bulunma yönünde önemlidir. 9 Mayıs tarihinde bazı işler umduğunuz gibi gitmeyebilir. Yeniden gözden geçirmekte yarar var.

11-17 Mayıs arası: 15 Mayıs tarihi önemlidir. İş hayatınızla ilgili görüşme, girişim veya bağlantılarda çok yönlü düşünmek, ona göre planlamada bulunmak gerektiğini gösteriyor. Çok hızlı karar vermemek, bütün detayları gözden geçirmek iyi olacaktır. Eğitim, ticari, yurtdışı veya yurt içi yerleşimle ilgili konular, iletişim haberleşme, yolculuklar gibi olguları içeren iş konularında, gerçekçi düşünmek, araştırmak lazım. İşimizi çok iyi takip edelim.

18-24 Mayıs arası: 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında Merkür-İkizler burcunda gerileyecek. Bu süreçte çalışma hayatımızla ilgili konularda kararlarımızı gözden geçirmek, yarım kalan işlerimizi bitirmek, bilgilenmek, merak edip öğrenmek, araştırmak yönünde olumludur. Ancak beklemekten pek hoşlanmayız. Yeni girişimde bulunmak yerine, mevcut duruma bakmak faydalı olacaktır. Önemli evraklarımızı, belgelerimizi, internet üzerinden yapılan alış-satışları, şifrelerimizi, dosyalarımızı iyi saklayalım. İşlerimizi iyi takip edelim. Kimseye hemen inanmayalım. Biz de kimseyi kendi işimiz olsun diye yanlış şekilde yönlendirmeyelim. Doğru bilgi sahip olmayı, yalan yanlış haberlere inanmamayı bilelim.

25-31 Mayıs arası: İş hayatında bu hafta, öğrenmek, bilmek, anlamak, keşfetmek, yeniden bir yol belirlemek için Merkür gerileme hareketi faydalıdır. Yeter ki, dağılmayalım. 27 Mayıs tarihindeki görünüm, öne atılmaya, bir şeyleri çabucak halletmeye dönük bir hareketliliğin işaretçisi olsa da, kararlarımızı yeniden gözden geçirmek iyi olur. Bu gözden geçirmede çalışma hayatımızla ilgili konularda yepyeni bir fikrin oluşması mümkündür. Şu andaki mevcut işimiz veya iş sorunlarımızı çözüme kavuşturacak sır, bizim bilgilenmeye, araştırmaya önem vermemiz, veri toplamamız ve bu verileri değerlendirmek için üzerinde düşünmemizdir. Ben yine, dağılmamak için, sistemli olmanızdan yanayım. Bir de bilgisayarınızdaki önemli belgeleri iyi saklamanız gerektiğini belirtmeliyim. Bu hafta karşınıza çıkabilecek fırsatları, teklifleri veya gelen haberleri gözlem altına almakta yarar görüyorum. Ancak söylediklerimize ve bize söylenenlere de çok dikkat etmemiz lazım.

PARA

1-10 Mayıs arası: 4 Mayıs Akrep Dolunayı, borç ve alacak konuları, miras ve hisseli paralar, ortaklıklarla alakalı konularda etkili olup, bir miktar zorlayıcı yanı olsa da, kazanç elde yönünde sizi mücadeleci kılan bir özelliğe sahip. Hem tutumlu davranmanızı sağlıyor hem de işinizde daha sabırlı olup, elde ettiğiniz paranın kıymetini bilmenizde yardımcı oluyor. Edindiğiniz dersleri, tecrübeleri unutmayınız. Paranıza sahip çıkınız. Hesabınızı biliniz.

11-17 Mayıs arası: Aile destekli paralar ve yine aile kaynaklarının ortaklaşa bölüşümüyle ilgili paralar bu hafta önemli olacak. Ancak yatırım, kiralama, alış-satışlarda hesabımızı yine de bilelim. Araştıralım, soruşturalım. Gidip yerinde görelim. Neye para yatırdığımızı veya yatıracağımızı bilerek hareket edelim.

18-24 Mayıs arası: 18 Mayıs tarihinde kazançla alakalı yaşam evinizde oluşacak Boğa burcundaki Yeniay maddi açıdan güvende olmak, kazançlı işlere yönelmek, elimizdekini çoğaltmak, geleceğinizi sağlam temellere dayalı bir şekilde kurmak arzunuzu ve bu yönde kararlı olmak ihtiyacınızdır. Bu istekle girişimde bulunmak istersiniz ve gelişimden yanasınızdır. Ancak sabırsız davranıp, acil kararlar vermemek gerekiyor. Çünkü Merkür gölgeli günlerindeyiz. Hem dikkatli olmak hem de gecikmeler karşısında sabırsız davranmamak, güven unsurunu gözetmek lazım.

25-31 Mayıs arası: Maddi konularda bu hafta, ihtiyaçlarımızı alırken uzun vadeli oluşuna dikkat edelim. Ev, aile, bir mülkün alışı-satışı-kiralanması gibi durumları değerlendirmeden önce de, iyice araştıralım, soralım, bilgilenelim ki, insanlar bizim iyi niyetimizden faydalanmasınlar. Eğer daha önce bir yere taşınmış isek, alışma dönemimiz zaman alabilir. Paramızı neye yatırdığımızı bilmekte yarar var.

Mayıs Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 6-10-11-14-15-19-23-24
Zayıf Enerjili Günler: 1-2-8-9-21-22-28-29
Aşkta En Şanslı Günler: 23-24
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 17

Yeniay: 14-15-16
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 1-2-3-28-29-30
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Konu DeRDeST tarafından (01.05.2015 Saat 10:17 ) değiştirilmiştir.
DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla