Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.05.2015, 10:53   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Balık Burcunda Bu Ay - Mayıs 2015

Balık Burcunda Bu Ay - Mayıs 2015



GENEL BAKIŞ
4 Mayıs tarihinde akrep burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Çevre ilişkilerinin ele alındığı ve sonuçlandığı bir dönem olacak. Attığımız adımın ve sonucun verimli olması çok kıymetli. Girişimlerde bulunurken artı ve eksileriyle ele almamız gerekiyor. Başarı güdümüz nedeniyle hırslı olduğumuz bir dönem.
8 Mayıs tarihinde Venüs, Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Kişinin nostaljik duygularının çok fazla baskın olduğu bir dönem olacak. Ailevi meseleler daha fazla etkili olacaktır. Sevdiğimiz adamı ya da kadını daha çok sahiplendiğimiz bir ilişkimiz yok ise de sevgiye ilişkiye ihtiyaç duyduğumuz bir dönem geçireceğiz.
12 Mayıs tarihinde Mars evimizde seyrine başlıyor. Oturduğumuz yer ile ilgili kararlar alabiliriz bu konuda dikkatli olmalıyız. Aile içi iletişimi çok fazla önemsemeliyiz. Planlarımız konusunda karar verirken çok acele etmemeliyiz.
18 Mayıs tarihinde Yeniay boğa burcunda oluşacak. İstikrar ve güven konusunda çevremizde oluşacak yeni insanlara dikkat etmeliyiz. Duygularımıza bakmalıyız. Hoşumuza gitmeyen konuları içimize atmamalıyız.
19 Mayıs - 12 Haziran tarihleri arasında Merkür geri hareket dönemindeyiz. İkili ilişkilerimiz ailevi meselelerimizin ev içinde görüşülmesi ve üzerinde hesaplanması lazım. Hızlı sonuç alamadığımız konularda olumsuz düşünmemeli sabır göstermeliyiz. Yarım bıraktığımız işlerimize dönmeliyiz. Sabırsızlığımız yanlış kararlar vermemize neden olabilir.
21 Mayıs tarihinde Güneş, ikizler burcunda seyrine başlıyor. Kişisel anlamda bütün meselelerimizi bilinçli bir şekilde gözden geçirmemiz gerekiyor. Mayıs ayında bütün burçlarda olduğu gibi mantıklı davranmanın ilerisi için çok önemli olduğu ve olumlu katkı yaptığı gözlemlenebiliyor.

AŞK VE İLİŞKİLER

1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs tarihindeki Merkür-İkizler geçişi, partnerin evlilik veya bir arada yaşama konusunda yüzeysel düşünmesine yol açabilir. Uzun zamandır bir arada olan çiftler yerleşim, ailevi veya yuvanızla ilgili konular üzerinde çok yönlü düşünmek gerekiyor. Yolculuklar yoğun olabilir. Birbirinizi görmekte zorlanabilirsiniz veya ev-iş arası koşturmaca artabilir. 3 Mayıs tarihinde partnerin iş hayatıyla ilgili meseleler, bir arada olmanızı zorlayabilir. 4 Mayıs Akrep burcundaki Dolunay, bir başka yere yerleşim, tayin veya çevresel etkenlerin, ilişkinizdeki etkisinin işaretçisidir. Yeni tanışmalarda ise, ayrı şehirde yaşamanın güçlükleri baskındır. 7 Mayıs tarihindeki Venüs-Yengeç geçişi, özlemin, bağlılığın, anıların, sevginin bir hayli öne çıkmasını sağlıyor. 9 Mayıs tarihinde, partnerin ailesiyle veya sizinle alakalı meselelerinde destek olmak gerekir.
11-17 Mayıs arası: 15 Mayıs tarihindeki görünüm, aşk hayatınızla ilgili konularda bir yanıyla hassasiyeti vurgularken, diğer yanıyla ortaklaşa bir gelecek kurma beklentinizi işaret eder. Sevdiğiniz kişiye düşkün olursunuz. Onun da aynı şekilde size karşı adil davranmasını beklersiniz. 16 Mayıs tarihindeki görünüm, gayet olumludur. Yeni başlayan veya devam eden ilişkide gönlünüzü hakikaten sizi seven ve sevebilecek kişiye verirsiniz. Bu ilişkide ne çıkarlar ne cinsellik ne de maddi bir beklenti yoktur. Güvenmek önemlidir. Bu güveni duyuyorsanız devam edersiniz.
18-24 Mayıs arası: 18 Mayıs tarihinde Boğa burcunda oluşacak Yeniay, Merkür geri hareket dönemiyle örtüşüyor. Ayrıca 22 Mayıs tarihindeki görünüm, ilişkimizdeki güven olgusunun önemini vurguluyor. Ailevi ilişkilerimiz de bir o kadar önemli. Yerleşim yerimiz, yuvamız içindeki iletişim epeyce hareketleniyor. Ancak bu hareketlilik, uygulamaya dönük şekilde değil, iç gözlemde bulunma, üzerinde hesap kitap yapma, olur ve olmazlarını hesaplama tarzında gerçekleşiyor. Yuva kurma arzusu, hayatın güzelliklerini birlikte paylaşma ihtiyacı da Bekar Balıklar için bir hayli ön planda gözüküyor.
25-31 Mayıs arası: Haftanın geneline baktığımızda tüm burçlar açısından dikkat edilmesi gereken noktalar var. Sizin için ilişkide günlük heyecanların, güzelliklerin, gelir geçer aşkların değil, bilhassa düşünce paylaşımının, iletişimin önemsendiği beraberlik çok daha anlamlı. Hatta bir arada yaşamak, aynı evin içinde farklı özelliklerinizle bir bütün oluşturmak, geleceği kurmak fikri de kıymetli. Böyle durumda olanların ben aceleci davranmasından yana değilim. Merkür geri hareket döneminde böyle bir karar versek de, sonrasında yanlış diyebiliriz. Evli olanlar açısından bu hafta birbirinize karşı çok daha dikkatli konuşmak, iletişimi önemsemek durumundalar. Çünkü bu alanda yaşanabilecek bir problem insanı tabii ki çok huzursuz edebilir.

İŞ VE KARİYER

1-10 Mayıs arası: 3 Mayıs tarihindeki görünüm, bir yandan başarılı olmak, sorumluklarınızın üstesinden gelmek için verilen çabanın işaretçisi diğer yandan iç dünyanızda sizi gerginleştiren etkiler. İş-ev arasındaki denge bozulmuş gibi. Belki de başka bir çevre ve iş değişimde bulunmak durumundasınız. Bu da sizi düşündürüyor olabilir. İşlerinizi çok iyi takip etmeniz gerekiyor. Ancak şunu belirteyim ki, bu haftanın özünde girişimler kadar, yerleşim yerinizle ilgili ve çevresel etkilerin de bir hayli vurgulayıcı olduğunu söylemeliyim.
11-17 Mayıs arası: 15 Mayıs tarihindeki Mars-Satürn karşıtlığı, iş hayatınızla ilgili konularda bir yandan rutin işlerden sıkıldığınızı diğer yandan düzensizliğini sizi yorduğunu gösteriyor. Ev-iş arasındaki koşturmaca, değişken koşullar, sürekli bağlantılarda bulunmak, görüşmek, işler bitsin diye uğraşmak yorucu olabilir. Görüşmeler, toplantılar, yolculuklar bu hafta etkilidir. 16 Mayıs tarihinde rahatlarsınız.
18-24 Mayıs arası: 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında etkili olacak Merkür geri hareket süresince, iş hayatımız, yerleşim yerimiz, güvence olguları bir hayli önemli. Yerleşim yerimizle ilgili değişimlerin, otomatik olarak mesleki durumumuzla da ilgisi var. Bu bir tayin olabilir, başka bir şehre yerleşim olabilir veya ofis açmak şeklinde de gerçekleşir. Evimizden çalışmak, internet üzerinde alış-satış yapmak veya internetle kurulacak bağlantılar yoluyla çevre edinmek şeklinde de olma ihtimali var. Biz bütün bu durumların belirgin hale gelmesini geri hareket sonrası oturtabiliriz. O nedenle, bu hafta itibariyle şöyle bir mevcut işimizi, durumumuzu gözden geçirmeye başlayalım.
25-31 Mayıs arası: Çalışma hayatınızla ilgili konularda bu hafta ev veya ofiste yazı ve sözel iletişimin bir hayli yoğun olduğunu söyleyebiliriz. Bunlar bir hazırlık aşamasındaki işlerin göstergesi olabilir. Sözgelimi bir ofis açmayı düşünüyorsanız, onunla ilgili her türlü işin gözden geçirilmesi önemlidir. İnternet üzerinden çalışanlar veya çalışmayı düşünenler için, müşteri araştırması yapılabilir. Bazı kişilerle bağlantılarda bulunabilir ve ileri bir tarihe kadar işin bitirilmesi yönünde konuşulabilir. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için bu hafta aceleyle kararlar verilmemelidir. Özellikle bir başka yere taşınmak, kiralamak, satın almak düşünüyorsanız bu konuda bir araştırma yapmakta yarar vardır.

PARA

1-10 Mayıs arası: 7 Mayıs tarihindeki Venüs-Yengeç burcu geçişi, maddi konularda toplumla birebir ilişkilerinizde kazanç getirici olabilir. Edebiyat, yeme-içme, aile desteği, emlak, danışmanlık, ev alım satım kiralama gibi konularda gelir getirici olabilir. Ancak bir borcun altına girmeden önce veya size ait bir emlak satışı veyahut kiralama gibi işlerde hem piyasanın durumuna hem de karşımıza çıkan fırsatlara, kendi kararlarımıza, başkalarıyla alakalı parasal işlerde gelir-gider dengesini gözetelim.
11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs Mars-ikizler burcu geçişi, ev ve aileyle ilgili getiri veya harcamaların göstergesidir. Ayrıca bir malın, mülkün, paranın paylaşımı yönünde de önem taşıyor. Evdeki hareketlilik, parasal anlamda bir hayli aktif.
18-24 Mayıs arası: Kazanç evimizin iki yöneticisi Mars ve Venüs, 22 Mayıs tarihinde iki önemli görünüm yapacak. Bu görünümler Merkür geri hareket dönemine denk geldiği için, maddi ortaklıklar, işimizden elde ettiğimiz gelir anlamında mutlaka bilinçli düşünmek, aceleci davranmamak lazım. Hele ki ev satın almak, kiralamak, borç altına girmek, kredi çekmek veya iş ortaklığında bulunmak yönündeki planlarımızı tekrar bir ele almalıyız.
25-31 Mayıs arası: Geçen hafta olduğu gibi, bu hafta da yine parasal konularda dikkatli olmalıyız. 25 Mayıs tarihindeki görünüm, maddi açıdan sabırsız bir şekilde yapılan alışverişlerin, verilecek kararların yanlış olabileceğini gösteriyor. Öyle isteriz ki bir şeyleri, sözgelimi evimiz olsun, yeni bir yere taşınalım veya evimizi güzelleştirelim. Ancak bir bakalım. Ekonomik açıdan nasıl halledebiliriz. Nakliye işlerinde de mutlaka güvenilir firmaları tercih edelim ki, paramız çarçur olmasın.

Mayıs Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-9-12-13-17-21-22-31
Zayıf Enerjili Günler: 6-19-26-27
Aşkta En Şanslı Günler: 21-22
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 14-15
Yeniay: 12-13-14
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 25-26-27
(Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla