Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.05.2015, 13:18   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Akrep Burcunda Bugün - 2 Mayıs 2015 Cumartesi

Akrep Burcunda Bugün - 2 Mayıs 2015 Cumartesi



Sevgili Akrepler cumartesi günümüz, saat 00:09 Ay-Pluto görünüm etkisi altında başlıyor. Bu enerji, güçlenmek adına verilen mücadelenin göstergesidir. Ancak bir yandan mücadele ederken, diğer taraftan elde olmayan durumlarla karşılaşmak bizi yoruyor. Çabalıyoruz ancak çabamızın meyvelerini alabilmek kolay olmuyor. Bir takım tuhaflıklar, sağlık veya diğer etkenlerle boğuşmak zorunda kalıyoruz.

Saat 04:54 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi, işiniz, sağlığınızla ilgili konuları ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda yaşanabilecek problemleri tek başınıza değil, birlikte halledecek şekilde ele almanın yararlı olacağının işaretçisidir. Bu belki size zor gelebilir. Ancak rahat etmek için bu şart gözüküyor.

Saat 17:03-3 Mayıs saat 04:47 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, ilişkinizi gözden geçirerek nelerin düzeltilmesi gerektiğini veya ne yaparsanız daha huzurlu bir yaşam sürebilirsiniz bunları saptamanız lazımdır. Ancak belli bir memnuniyetsizlik, karmaşa ve duygusal kısıtlanmalar sizi rahatsız edebilir.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla