Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.05.2015, 10:06   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Aslan Burcunda Bugün - 3 Mayıs 2015 Pazar

Aslan Burcunda Bugün - 3 Mayıs 2015 Pazar



Sevgili Aslanlar saat 04:47 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, tutkulu yanlarımızı öne çıkartıcıdır. Bir başkasının bizi geçmesine, yenmesine, üzerimizde kontrol kurmasına izin veremeyiz. Kimseye uymak zorunda hissetmeyiz kendimizi. Ne olursa olsun kendi çıkarlarımızın peşindeyizdir.

Saat 11:35 Merkür-Satürn karşıtlığı, her konuda gerçekçi düşünerek, mantıklı, doğru bir rota belirleyerek, akıllıca hedefinizin üzerine gitmeniz gerektiğini işaret ediyor. Önemli olan kendinizi birilerine ifade etmek, başarılı olmaksa eğer, o zaman toplumsal ilişkilerinize önem vermeniz, bilgilenmeniz, bilmediklerinizi öğrenmenizdir. Zamanı öylesine akıllıca kullanmalısınız ki, gereksiz kişiler ve boş işler yüzünden vakit kaybetmemelisiniz. Birkaç gün boyunca çeşitli engeller karşınıza çıkabilir, birileri canınızı sıkabilir veya kısıtlanabilirsiniz. Bunları aşabilmek için, sinirlenmeden, risk almadan, yetenekli olduğunuz konulara önem veriniz. Sorumluluklar sizi yorsa da, ilerisi adına düşünerek bunların üstesinden gelmeye çalışarak mücadele ederseniz, başarılı olabilirsiniz. Hayat bazen insanı yoruyor evet, haklısınız. Fakat bu görünüm sizi test ederek, aşk hayatınızdan hedeflerinize kadar her alanda aklınızı kullanmanız, yeteneklerinizi geliştirmeniz için uyarıyor. Bu uyarıyı ciddiye alırsanız üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey kalmaz.

Saat 23:02 Ay-Neptün olumlu görünümü, bilinmeyen konulara, soyut kavramlara olan ilginizi yükseltir. Hissedişleriniz oldukça derinleşir. Yaşadığınız tecrübelerin aslında gelişiminiz adına ne kadar önemli olduğunu anlamanız kolaylaşır.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla