Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.05.2015, 18:27   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Aslan Burcunda Bu Hafta - 4-10 Mayıs 2015

Aslan Burcunda Bu Hafta - 4-10 Mayıs 2015



AŞK VE İLİŞKİLER

1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs tarihindeki Merkür-İkizler geçişinde sosyal yaşamda iletişimin gücü bir hayli yükseliyor. İnsanlar sizin düşüncelerinizi önemserler. İkna gücünüz bir hayli yüksektir. Bu da karşı cinsle, arkadaşlıklarda size şans verir. 3 Mayıs tarihindeki görünüm, ilişkide aynı hedef, aynı düşünce birliğinde bulunmak arzunuzu işaret eder. 7 Mayıs tarihinde Venüs-Yengeç burcunda seyrine başladığında, aşkta geçmişe duyulan özlem yoğundur. Bu sizi biraz hassaslaştıran bir etkidir. Aileniz, değer verdiğiniz her şey önemlidir sizin için. Bir yanınız gitmek istese de, bir yanınız kalmaktan yanadır.

İŞ VE KARİYER

1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs tarihindeki Merkür-İkizler geçişi, sizi sosyal ilişkilerinizde, amacınıza uygun kişilerle bağlantılar kurmanızda destekleyicidir. İş anlamında başka kişilerden destek görebilirsiniz. Eğitim, yolculuklar, iletişim, alım-satım gibi işlerde başarılı girişimlerde bulunursunuz. 3 Mayıs tarihindeki görünüm işlerinizi hızlı biçimde bitirme, girişimlerinizde arzu ettiğiniz sonucu alma arzunuzu işaret eder. Ancak bir takım zorluklar yaşanabilir. Sabrınızın sınandığını düşünürsünüz. 4 Mayıs tarihindeki Akrep Dolunayı, iş hayatınız ve ailevi yaşantınızla ilgili konularda sizi baskı altına alabilir. Arzu ettiğiniz gelişmeler olmadığında veya size uygun fırsatlar karşınıza çıkmadığında canınız sıkılır.

PARA

1-10 Mayıs arası: Kazanç anlamındaki işler için, 1 Mayıs tarihindeki Merkür-İkizler geçişi gayet olumlu. Kurulacak bağlantılar, girişimde bulunulan işler, görüşmeler için teşvik edici bir yanı var. Ancak geldiği gibi harcıyorsanız, bütçenizin ayarını bilmiyorsanız tabii ki dikkatli olmalısınız. Maddi açıdan 7 Mayıs tarihi olumlu. Ancak 9 Mayıs tarihinde, parasal hesaplarınıza, başkalarıyla yapılacak işlere dikkat edelim. Hesabımızı bilelim.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla