Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.05.2015, 18:36   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Oğlak Burcunda Bu Hafta - 4-10 Mayıs 2015

Oğlak Burcunda Bu Hafta - 4-10 Mayıs 2015



AŞK VE İLİŞKİLER

1-10 Mayıs arası: 4 Mayıs tarihindeki Akrep Dolunayında, aşkta tutkulusunuz. Cinsellik bir hayli önemli. Eğer partnerinizle ortak hedefleriniz varsa, paylaşımda bulunmaktan zevk alıyorsanız, birbirinizle olmak sizin için önemliyse, sorunsuz bir Dolunay yaşanır. Bu Dolunayın özünde, ilişkinizdeki dayanışma son derece önemli. Aşktan daha önemli olan duygu, hayatı birlikte sırtlanıyor olmanızdır. Eğer sadece bir tarafın tatminine dayanan bir ilişki ise, amaçlar farklı ise zorluk yaşanır. Ancak 6 Mayıs tarihindeki görünüm olumludur. Birbirinize yönelirsiniz. 7 Mayıs tarihindeki Venüs-Yengeç geçişinde, partnerinizin size karşı daha ılımlı davranması mümkündür. İlişkilerde sahiplenme arzusu yoğun olur. Partnerin ılımlı yaklaşımları sizi rahatlatır.

İŞ VE KARİYER

1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs Merkür-İkizler geçişi çalışma hayatında yoğunluğun artışı, bilgilenme, iletişim, internet yoluyla işlerin halledilmesi, haberleşme, görüşmelerin artışı, aktif çalışma yönünde etkili oluyor. Ancak zaman zaman bu yoğunluk sağlığınızı etkileyebilir. Bir yanıyla işlerinizi halletmek diğer taraftan kendinize zaman ayırmak kolay değildir. Bu da sizi bir hayli yorabilir. 7 Mayıs tarihindeki Venüs-Yengeç geçişi ve aynı gün oluşan görünüm iş hayatında hem başkalarını memnun etme çabası hem de ilişkilerinizi düzgün biçimde sürdürmek zorunda kalışınız sizi yorabilir. Sağlığınıza önem vermek ve rahatlatıcı aktivitelere yönelmek iyi olacaktır.

PARA

1-10 Mayıs arası: 4 Mayıs tarihindeki görünüm, finansal konularda başkalarından beklediğiniz desteklerin işaretçisidir. Ancak bunların olur veya olmazlarını iyice hesap edelim. 6 Mayıs tarihindeki görünüm olumludur. Beklentilerimize uygun gelişmeler yaşanabilir.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla