Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.05.2015, 18:39   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Balık Burcunda Bu Hafta - 4-10 Mayıs 2015

Balık Burcunda Bu Hafta - 4-10 Mayıs 2015



AŞK VE İLİŞKİLER

1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs tarihindeki Merkür-İkizler geçişi, partnerin evlilik veya bir arada yaşama konusunda yüzeysel düşünmesine yol açabilir. Uzun zamandır bir arada olan çiftler yerleşim, ailevi veya yuvanızla ilgili konular üzerinde çok yönlü düşünmek gerekiyor. Yolculuklar yoğun olabilir. Birbirinizi görmekte zorlanabilirsiniz veya ev-iş arası koşturmaca artabilir. 3 Mayıs tarihinde partnerin iş hayatıyla ilgili meseleler, bir arada olmanızı zorlayabilir. 4 Mayıs Akrep burcundaki Dolunay, bir başka yere yerleşim, tayin veya çevresel etkenlerin, ilişkinizdeki etkisinin işaretçisidir. Yeni tanışmalarda ise, ayrı şehirde yaşamanın güçlükleri baskındır. 7 Mayıs tarihindeki Venüs-Yengeç geçişi, özlemin, bağlılığın, anıların, sevginin bir hayli öne çıkmasını sağlıyor. 9 Mayıs tarihinde, partnerin ailesiyle veya sizinle alakalı meselelerinde destek olmak gerekir.

İŞ VE KARİYER

1-10 Mayıs arası: 3 Mayıs tarihindeki görünüm, bir yandan başarılı olmak, sorumluklarınızın üstesinden gelmek için verilen çabanın işaretçisi diğer yandan iç dünyanızda sizi gerginleştiren etkiler. İş-ev arasındaki denge bozulmuş gibi. Belki de başka bir çevre ve iş değişimde bulunmak durumundasınız. Bu da sizi düşündürüyor olabilir. İşlerinizi çok iyi takip etmeniz gerekiyor. Ancak şunu belirteyim ki, bu haftanın özünde girişimler kadar, yerleşim yerinizle ilgili ve çevresel etkilerin de bir hayli vurgulayıcı olduğunu söylemeliyim.

PARA

1-10 Mayıs arası: 7 Mayıs tarihindeki Venüs-Yengeç burcu geçişi, maddi konularda toplumla birebir ilişkilerinizde kazanç getirici olabilir. Edebiyat, yeme-içme, aile desteği, emlak, danışmanlık, ev alım satım kiralama gibi konularda gelir getirici olabilir. Ancak bir borcun altına girmeden önce veya size ait bir emlak satışı veyahut kiralama gibi işlerde hem piyasanın durumuna hem de karşımıza çıkan fırsatlara, kendi kararlarımıza, başkalarıyla alakalı parasal işlerde gelir-gider dengesini gözetelim.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla