Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.05.2015, 18:02   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Terazi Burcunda Bugün - 5 Mayıs 2015 Salı

Terazi Burcunda Bugün - 5 Mayıs 2015 Salı



Sevgili Teraziler saat 04:49-14:13 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Paranın insanlar üzerindeki tesirinin ne kadar önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Kimileri bu gücün altında ezilmekte, bazıları ise dilediğince yaşamaktadır. Evet, sizin için de kaliteli bir yaşam için bu para önemli bir güçtür. Ancak hiçbir zaman insani duyguların önüne geçmemiştir. Bu saatlerde hem dostluk hem para hem de değer verdiğiniz olgular üzerinde bir değerlendirmede bulunabilirsiniz.

Saat 14:13 itibariyle Yay burcunda ilerleyen Ay, kimle beraber olursanız olun veya hangi işle uğraşırsanız uğraşın, farklı konulara yönelme arzumuzu yükseltecektir. Düşüncelerinizi coşkulu bir ifade tarzı ve ilgiyi üzerinize çekecek şekilde dile getirebilirsiniz. Bu enerji, girişimde bulunma cesareti aşılayıcıdır.

Saat 19:38 Ay-Satürn kavuşumu çevremizle olan ilişkimizi ciddi kriterler anlamında ele almamızı sağlayacak. Öyle çok fazla iyimser veya sıkı fıkı bir samimiyet içinde olmayabiliriz. Kendimize göre önem verdiğimiz noktalar vardır. Buna saygı duyulmasını bekleriz. İşimize, emeğimize değer verilsin isteriz. Emir verilmesinden ziyade, nazik konuşulursa çok daha rahatlarız, verimli çalışırız.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla