Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.05.2015, 18:22   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Balık Burcunda Bugün - 5 Mayıs 2015 Salı

Balık Burcunda Bugün - 5 Mayıs 2015 Salı



Sevgili Balıklar, saat 04:49-14:13 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Sezgilerimiz oldukça güçlüdür. Etrafımızdaki insanlara şöyle bir bakarız. Ancak dikkatli bir şekilde iletişimde bulunmak lazımdır. İçinizdekileri dışarı yansıtırken temkinli olmakta yarar vardır. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali durumlar oluşabilir. Haksızlıklara tahammül gücünüz düşüktür.

Saat 14:13 itibariyle fikirlerinizi cesaretli bir şekilde öne sürebileceğiniz Ay-Yay burcu geçişinde, iş ortamında veya ilişkilerde canınızı sıkan bir şey olursa bunları dile getiriniz ve gerekirse itiraz ediniz. Böyle davrandığınızda şaşıranlar olursa hiç geri adım atmayınız. Jüpiter yönetiminde olan Yay burcu geçişleri aslında işinize yarayacaktır. Ne de olsa ikinci yöneticiniz Jüpiterdir. O nedenle bilgilerinize, kendinize güveniniz.

Saat 19:38 Ay-Satürn kavuşumu, her durumu ciddi şekilde ve sorumluluk çerçevesinde ele aldığımız zamandır. Bizden yaşça büyük kişilerin daha anlayışlı davranmasını bekleriz. Tabii ki aynı anlayışı biz de başkalarına göstermek durumundayız.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla