Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.05.2015, 05:44   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Terazi Burcunda Bugün - 10 Mayıs 2015 Pazar

Terazi Burcunda Bugün - 10 Mayıs 2015 Pazar



Sevgili Teraziler saat 02:22 Ay- Kova burcu seyri altında Pazar günümüz başlıyor. İçimizden çoğu kez, dünya farklı bir yer olmalı, saçma sapan kurallarla çevrili olmamalı, hayata madem bir kez geliniyor, o zaman gönlümüzce yaşanmalı tarzında düşünceler geçebilir. Özgürlük ihtiyacının yükselmesi gayet doğaldır. Dışardan bakıldığında her an isyan etmeye hazır haliniz ancak dostlarınızla bir aradayken çok daha farklıdır. Çünkü orada paylaşım vardır. Paylaşım ise tek başınıza olmaktan çok daha fazla sizi rahatlatabilir.

Saat 05:52 Ay-Satürn görünümü, ancak çok sevdiğiniz, kafanızın yattığı kişilerle irtibatta bulunmak istediğinizi gösteriyor. Çocuğunuz varsa onunla, sevgilinizle, yakın bir arkadaşınızla duygularınızı paylaşırsınız. Siz, sıkboğaz edilmekten hoşlanmıyorsunuz. Bugün elden geldiğince hoşgörülü olmaya çalışacaksınız. Grup faaliyetleri, bilgi paylaşımları, bir şeyleri öğrenmek amaçlı aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Saat 20:10 Ay-Merkür görünümü, hayatın güzellikleri, aşk, çocuk, paylaşımlar, özgürlük, bilgilenmek gibi geniş bir alanda sizleri rahatlatan bir enerjidir. Fikirlerinizi başkalarına zekice ifade edebilir, dünya görüşünüze göre bir duruş sergileyebilirsiniz.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla