Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.05.2015, 04:04   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Oğlak Burcunda Bugün - 11 Mayıs 2015 Pazartesi

Oğlak Burcunda Bugün - 11 Mayıs 2015 Pazartesi



Sevgili Oğlaklar yeni haftaya, saat 02:51 Ay-Jüpiter karşıtlığıyla adım atıyoruz. Bu enerji, maddi konularda durumumuzu gözden geçirerek ona göre hareket etmenin, kararlar almanın önemini vurguluyor. Yoksa açılabilir, sonra da zorlanabiliriz.

Saat 10:04 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünüm, hangi konuda olursa olsun kısıtlanmaktan pek hoşlanmadığınızın göstergesidir. Bir yandan güvenli olanı elde tutmak diğer yandan farklı bir şeyler yaparak hayatınızı renklendirme ihtiyacınız yoğundur.

Saat 13:36 itibariyle Kova burcunda oluşacak sondördünün ardından Ay, 12 Mayıs saat 05:53 olana dek Ay-boşlukta ilerleyecek. Bu oluşum, hayatta kalabilme mücadelenizin, kendinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtma isteğinizin göstergesidir. Belki şu aralar paraya çok fazla ihtiyaç duyuyor ve arzu ettiğiniz bir şeye ulaşmak istiyorsunuzdur. Sondördün, kişinin kendiyle olduğu kadar, dış dünya ile olan mücadelesinin de göstergesidir. Ancak bütün olasılıklar mutlaka gözden geçirilmelidir. Şartlar size uygun değilse, yapmak istedikleriniz gücünüzü aşıyorsa, sonradan pişman olacağınız kararlardan kaçınmalısınız. Geçmişte yaşadıklarınızı unutmayınız. İşinizi sağlam kazığa bağlamadan, enine boyuna düşünmeden hareket etmeyiniz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla