Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.05.2015, 19:13   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Koç Burcunda Bu Hafta - 11-17 Mayıs 2015

Koç Burcunda Bu Hafta - 11-17 Mayıs 2015



AŞK VE İLİŞKİLER

11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs tarihinde başlayacak Mars-İkizler burcu seyri, çevremizde olan bitenlere çabucak uyum sağlamanızda yardımcıdır. Öyle fazla duygusal takılmazsınız. Sizin için yenilik, hareketlilik, aynı hedefte olmak, birlikte bir şeyler yapmak önemlidir. 15 Mayıs tarihindeki görünüm, ciddi ilişkisi olanlar, evliler, evlenme niyetinde olanlar için daha dikkatli, ilerisi adına düşünerek hareket etmenin önemli olduğunu gösteriyor. Aynı gün bir başka görünüm hedefleri aynı olmayan çiftlerin aralarındaki inatlaşmaların işaretçisidir. 16 Mayıs tarihi, yaşanan bir hayal kırıklığının göstergesidir.

İŞ VE KARİYER

11-17 Mayıs arası: 15 Mayıs tarihi önemlidir. İş hayatınızla ilgili görüşme, girişim veya bağlantılarda çok yönlü düşünmek, ona göre planlamada bulunmak gerektiğini gösteriyor. Çok hızlı karar vermemek, bütün detayları gözden geçirmek iyi olacaktır. Eğitim, ticari, yurtdışı veya yurt içi yerleşimle ilgili konular, iletişim haberleşme, yolculuklar gibi olguları içeren iş konularında, gerçekçi düşünmek, araştırmak lazım. İşimizi çok iyi takip edelim.

PARA

11-17 Mayıs arası: Aile destekli paralar ve yine aile kaynaklarının ortaklaşa bölüşümüyle ilgili paralar bu hafta önemli olacak. Ancak yatırım, kiralama, alış-satışlarda hesabımızı yine de bilelim. Araştıralım, soruşturalım. Gidip yerinde görelim. Neye para yatırdığımızı veya yatıracağımızı bilerek hareket edelim.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla