Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.05.2015, 19:16   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick İkizler Burcunda Bu Hafta - 11-17 Mayıs 2015

İkizler Burcunda Bu Hafta - 11-17 Mayıs 2015



AŞK VE İLİŞKİLER

11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs tarihinde burcunuzda ilerleyecek Mars, değişiklik arzunuzu, bir yere takılıp kalmamayı, amacınıza göre hareket etmeyi sağlıyor. Doğal olarak görmek, tanımak, bilmek dürtüsüyle dışa yönelirsiniz. Aktif dönemde çabuk tanışmalar, kaynaşmalar ancak pek de kısa süreli olmayan aşklara yelken açılabilir. Ancak şu aralar Venüs Yengeç burcunda olduğundan yine de güven olgusu kıymetlidir. 15 Mayıs tarihi ilişkilerde karşılıklı sözel atışmaları, fikir ayrılığından doğan tartışmaları işaret eder. Birbirinizi ikna etmeye çalışırsınız veya ne olacaksa olsun diyerek kestirip atabilirsiniz. Baskıdan hoşlanmazsınız.

İŞ VE KARİYER

11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs tarihindeki Mars-İkizler geçişi, iş hayatımızla ilgili konularda özgürce kararlar vermek, değişime açık olmak veya çalışıyorsak eğer, yoğunluğun artışı demektir. Yolculuklar, görüşmeler, bağlantılar, toplantılar, oradan oraya koşturmalar artabilir. İş ortaklıklarında veya karşılıklı görüşmelerde 15 Mayıs tarihinde risk faktörünü göz önüne almak lazım. Bir de, biz aktif bir şekilde işlerimizi bitirmek isterken, başkaları fazla rahat davranabilir. Bu da canımızı sıkabilir. Engellenme anlamına gelebilir.

PARA

11-17 Mayıs arası: Maddi konularda bu hafta 15 ve 16 Mayıs tarihleri gayet aktif. İşimizden elde ettiğimiz gelire göre hareket etmemizde yarar var. Hesabımızı bilelim. İhtiyaçlarımızı, ekonomik şekilde halletmeye çalışalım. İlerisi adına düşünelim.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla