Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.05.2015, 19:27   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Kova Burcunda Bu Hafta - 11-17 Mayıs 2015

Kova Burcunda Bu Hafta - 11-17 Mayıs 2015



AŞK VE İLİŞKİLER

11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs tarihindeki Mars-İkizler geçişi, aşk evinizde aktif bir hareketliliğin göstergesidir. Yeni tanışmaların işaretçisi olduğu gibi, devam eden ilişkide önyargısız hareket etmenin, uyumlu davranmanın önemini vurgular. İletişim ve çok yönlülük, hayatın güzelliklerinin keyfini çıkarmak arzunuz ön plandadır. 15 Mayıs tarihindeki görünüm, aşkta hem değişik kişilerle tanışmaya, sosyalleşmeye açık olduğunuzu hem de özgürce hareket etmekten hoşlandığınızı gösterir. Ancak sizi durduran, şöyle gönlünüzden geldiği gibi hareket etmekten alıkoyan bazı nedenler olabilir.

İŞ VE KARİYER

11-17 Mayıs arası: 15 Mayıs tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda yaptığınız işten zevk almak çok önemlidir. Eğer böyle ise, canla başla çalışır, sorunlarını büyütmez, sağlıklı bir şekilde işlerinizi yaparsınız. Zaten bu hafta sağlık çok önemlidir. Bu iç huzurunuzla birebir alakalıdır. Yaptığınız iş insanlara yardımcı olmanızı gerektiriyorsa, ılımlı davranmaya çalışmalı, anlayışlı olmalısınız.

PARA

11-17 Mayıs arası: Bu hafta sağlığımızla ilgili giderlerimiz olabilir. Gelir-gider dengemiz bazen gerekli olanların alımı, karşılanması nedeniyle artabilir. Ben hesabımıza dikkat etmemizden yanayım.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla