Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.05.2015, 08:28   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Aslan Burcunda Bugün - 13 Mayıs 2015 Çarşamba

Aslan Burcunda Bugün - 13 Mayıs 2015 Çarşamba



Sevgili Aslanlar Ay-Balık burcu geçişiyle Çarşamba gününe merhaba diyeceğiz. Bu enerji, iyimserlik ve şans verici, sevgiyle buluşmanızı sağlayıcıdır. Maddi birikiminiz, parasal ilişkileriniz, cinsellik gibi geniş alanda sizleri destekleyici özel bir kuvvettir. Fakat saat 01:28 Ay-Merkür görünümünde, dostlarımızla olan bağlantılarımız, parasal yöndeki meselelerimizin çok akıllıca ve bilinçli şekilde ele alınması lazım. Başkalarına destek olmak zorunda kalabiliriz. İyi niyetimizin kullanılmaması için, gözümüz ve kulağımız açık olsun.

Saat 07:49 Ay-Pluto görünümü ilişkinizle ilgili meselelerde, partneriniz veya siz birbirinize karşı ılımlı yanaşmaya çalışınız.

Saat 19:55-14 Mayıs saat 08:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu saatler boyu, olayların etkisi altında kalmadan, rehavete düşmeden aklı başında hareket etmemiz gerekiyor. Bu zaman dilimi süresince duygularımız kimi zaman kuruntulu kuşkulu kimi zamansa haddinden fazla iyimserdir. Her durumu, olduğu haliyle kabullenmeye çalışırız

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla