Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.05.2015, 08:34   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yay Burcunda Bugün - 14 Mayıs 2015 Perşembe

Yay Burcunda Bugün - 14 Mayıs 2015 Perşembe



Sevgili Yaylar Perşembe günümüz, saat 08:14 itibariyle etkili Ay-Koç burcu geçişiyle başlıyor. Özgür olmak, dilediğimiz gibi davranmak isteyeceğiz. Kovalayan değil, kovalanan kişi olmak isteriz. Cazip yönlerimizin farkına varılmasından hoşlanırız. Kolayca tepki gösteririz. Hislerimizi dışa vururuz. Aktif bir şekilde hareket etmekten hoşlanırız.

Saat 10:50 Ay-Mars görünümü, duygularımızı, isteklerimizi kimseden saklamadan, açık bir şekilde ifade etmemizi sağlayan bir enerjidir. Olumlu yönde kullanabileceğiniz bir güç diyebiliriz. Aşk hayatınızı canlandırır, keyifli hale getirir. Erkek ve kadın olmanın güzelliğini hissettiğimiz bir saat diyebiliriz. Konuşuruz, yazışırız, fikirlerimizi paylaşırız. Oldukça hareketli bir kişiye rastlamak mümkündür. İlişkisi olanlar için de olumlu, paylaşımın bir hayli etkili olduğu bu saatlerin hayli aktif geçeceğini söyleyebilirim.

Saat 12:01 Ay-Satürn görünümü, tüm gücümüzle özgür yaşamak, hareket etmek, aşkla buluşmak ve üzerimizde kimsenin etkisi olmadan dilediğimizi yapmak arzumuzu işaret ediyor. Ancak sorumluluklarımızı da göz ardı etmeyelim olur mu?

Saat 20:33 Ay-Venüs görünümü, aşkı tenimizde, ruhumuzda, yanı başımızda bulmak, yaşamak arzumuzun işaretçisidir. Belki kimse görmez, anlamaz ama, biz sevilmek, korunmak, kollanmak isteriz bu saatlerde. Geçmişi, yaşadıklarımızı, bizi mutlu eden anıları tekrar hatırlarız. Yorgun yüreğimiz canlanmak ister, bedenimiz huzura özlem duyar. Tüm tasalarımız, kaygılarımız geride kalsın artık diye içimizden geçiririz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla