Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.05.2015, 08:37   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Kova Burcunda Bugün - 14 Mayıs 2015 Perşembe

Kova Burcunda Bugün - 14 Mayıs 2015 Perşembe



Sevgili Kovalar Perşembe gününe, saat 08:14 itibariyle etkili Ay-Koç burcu seyriyle adım atıyoruz. İsteklerimizi rahatlıkla ifade etmek isteyeceğiz. İçimizdeki çocuk canlanmış ve hızlı bir şekilde hayata katılmıştır bile. Etrafımızdaki insanlarla temas edebilir, her durumu lehimize olacak şekilde ele alabiliriz.

Saat 10:50 Ay-Mars görünümü, her türlü iletişimde, girişimde size kuvvet veren etkili bir enerjidir. Sübjektif düşünebilirsiniz. Yaşadığınız, gördüğünüz, şahit olduğunuz olayların sizde bıraktığı etkiye göre, fikirlerinizi iletirsiniz. Bu konuda insanlar farklı düşünüyorsa, onlarla yapıcı yönde konuşabilirseniz sonuç gayet olumludur. Ancak tartışmadan uzak duracağız. Bu saatlerde yapılan, girişilen işler başarılı ve hızlı şekilde halledilir. İletmek istediğiniz konuları, yazı ve sözel yolla dış dünyaya sunmanız kolaydır.

Saat 12:01 Ay-Satürn görünümü, özgürce kendimizi ifade etmek, aktif olmak, gezmek, yaşamak, canlanmak arzumuzun işaretçisidir. Hedeflerimizi, sosyal yaşantımızı, iş ve özel durumumuzu gözden geçirerek tespitlerde bulunmaya çalışabiliriz.

Saat 20:33 Ay-Venüs görünümü, çevremizdeki insanlarla olan ilişkimizi kendi görüş ve düşüncelerimize göre ele alacağımızı gösteriyor. Biz fikirlerimize uymayan veya hakikaten anlaşamadığımız kişilere bu saatlerde pek katlanmayacağız. İlişkilerimizde titizlikle üzerimizde durduğumuz nokta, karşımızdaki kişinin gerçekten insan gibi insan olması. Eğer bu yoksa, değerlerimizden asla taviz vermeyiz, hatta böyle kişilerden uzak durabiliriz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla