Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.05.2015, 01:43   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Saçma sapan icatlar

Saçma sapan icatlar

TUVALETTE GOLF


Tuvalette dergi okumayı zaman geçirmek için yeterli görmeyen insanlar için üretilmiş olan bu golf sahasının mucitleri, bu ürünü piyasaya sürerken oldukça iddialılardı ama sonuç onlar için bir hayal kırıklığı oldu.

VAKUMLU SAÇ KESME ALETİ

Devrim yaratan bu saç kesme aleti sayesinde, hiç bir yere dökmeden saçlarınızı kesmeniz mümkün. Tabi saç modeliniz ne kadar isteğinize uygun olur, orası tartışılır!

KEDİLER İÇİN TOZ ALAN AYAKKABI


Kedinizin bütün gün boş boş yatıp, uyumasından bıktınız mı? O evi kirletiyor, ben temizliyorum mu diyorsunuz? İşte sizin için mükemmel bir icat: toz alan minik ayakkabılar. Takın kedinizin patisine, artık evi o temizlesin! Tabi bu icata o kadar sevinmeden önce, kedinizin patisini yaladığını ve o yaladığı patileriyle bütün evinizi temizleyeceğinizi düşünün

SPAGETTİ İÇİN MOTORLU DÖNEN ÇATAL

Eğer spagetti yemek için çatalı döndürmek size çok zor geliyorsa, bu çatal sizin için birebir!

ŞEMSİYELİ YAĞMUR TULUMU

Belki bu yeni icat sizi yağmurdan korur ama sokak boyunca insanların size bakıp alay etmesinden sizi koruması oldukça zor.

TELEFONA CEVAP VEREN ROBOT


1964’te Claus Scholz tarafından icat edilen bu robot telefonu açıyor. Fakat büyük bir problem var, bu robot konuşamıyor!


BEBEK TUTUCU



Wemble Monarchs takımında buz hokeyi oyuncusu olan Jack Milford tutkusundan bebeğini de eksik etmek istememiş ve bu bebek tutucuyu yaptı. Eşi ve o buz pateni yaparken, bebekleri de onların arasında buz pateninin zevkini çıkardı. Ama herkesin Milford gibi, bebeğini o kadar sert bir zeminin üstünde düşme tehlikesiyle karşı karşıya olarak gezdirmesini bekleyemeyiz değil mi?

HİNDİ KIZARTICI


Gerçekten bu kocaman aleti sadece hindi kızartmak için evinize sokar mıydınız?


Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla