Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.05.2015, 19:53   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Başak Burcu İle İlgili Genel Bilgiler

Başak Burcu İle İlgili Genel Bilgiler

:basaK.

Eleştiricidir, hem kendini hem çevresindekileri fazlaca eleştirir. Eğitime önem verirler ve ezber yetenekleri ve çalışma azimleri ile başarılı olabilirler.Sürekli öğrenme isteği duyduklarından, yeniliklere ve bilgiye yetişemeyecekmiş gibi bir huzursuzluk taşıyabilirler.

Aşırı sorumluluk sahibi, idealist, hırslı, nazik, detaycı ve hassastır. Titizdir ve en ufak ayrıntılara dikkat eden yapısıyla dikkat çeker. Evcimen yapısıyla evine çocuklarına çok düşkündür.

Hoş mizacıyla dostları tarafından sevilir ve çok sayıda arkadaşı vardır.Yaşamındaki herkese karşı sorumluluklarını sonuna kadar yerine getirir. Pratik olması nedeniyle olaylara anında müdahale edebilmektedir.

Kolayca incinebilir ve darıldığı kişiyi hemen affedemez. Kindar değildir fakat hemen de unutamaz. Adalet ve merhamet duygusu fazlasıyla gelişmiştir. İkili ilişkilerde sadık ve anlayışlı bir partner olur.Mükemmelliyetçi’ dir ve ilişkisine sahip çıkar.

karşı cinste nezaket ve kibarlığa da en az temizlik kadar önem verir. Kendisine hayatı hoş bir biçimde sunan şefkatli ve sevecen bir eşle ömrünün sonuna kadar mutlu olabilir. Çocukları sever ve en iyi biçimde eğitir.

Sinir sistemleri, akciğerler ve bağırsaklar hassastır.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla