Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.05.2015, 02:45   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Terazi Burcunda Bugün - 17 Mayıs 2015 Pazar

Terazi Burcunda Bugün - 17 Mayıs 2015 Pazar



Sevgili Teraziler saat 02:05 itibariyle etkili Ay-Neptün olumlu görünüm, hem başkalarıyla olan münasebetimiz hem de düzenlenmesi gereken bazı meseleler üzerinde sakince düşünmeyi sağlıyor. Ancak bu sakinlik, içinde bulunduğumuz durum ve ruh haline göre değişecektir tabii ki. Eğer bir borca ihtiyaç durumunuz varsa, doğaldır ki, bunu nasıl ve hangi yolla elde edebileceğinizi düşünürsünüz.

Saat 02:26 Ay-Venüs görümümü, huzurlu bir paylaşımın, sevgi ve güven uyandıran insanların ne kadar kıymetli olduğunu hissetmemizi sağlar. Olumlu bu enerjiyle, sorunlarımızı unutup, rahatlamak isteriz.

Saat 10:44 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, hedefimizin farkında olmamız, sosyal ilişkilerimizi gözden geçirmemiz ve kazandırıcı olana yönelmemiz gerektiğini söylüyor. Ancak hesabı da şaşmamak lazımdır. Hele hele birilerine güvenip yola çıkmamalıyız. Güven unsuru çok önemli. Bunu göz ardı etmemeliyiz.

Saat 11:38 Ay-Pluto arasındaki güçlendirici görünüm, şöyle bir iç dünyamızda hesaplaşmalarda bulunmamızı, hani benzetme yerindeyse, sap samanı birbirinden ayırmamızı sağlıyor.

Saat 21:04 Ay- Chiron kelebeksi etki, sizi yakından ilgilendiren, uzun süredir aklınızı meşgul eden konular üzerinde moralinizi yükselticidir. Hedefiniz büyük bunu biliyoruz. Yorulmamak için gücünüzü en iyi şekilde toplamalısınız. Kaçış göstermeden ve asla bıkmadan hedefleriniz yönünde düşününüz. Eğer bir yola adım atacaksanız, yeni bir yaşam kurmak istiyorsanız, tutarlı olmak şarttır. Bunları en ince ayrıntısına kadar hesaplayınız. Sonrası kendiliğinden gelecektir. Karmaşık yolları değil, güvenli olanları tercih etmeyi sakın unutmayınız.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla