Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.05.2015, 11:21   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yükselen Terazi Burcuna Göre Nasıl Birisin?

Yükselen Terazi Burcuna Göre Nasıl Birisin?



İmajı: Ben cana yakın, çekici bir insanım.

Hayata Yaklaşımı: Önemli olan, bir şeyi şık bir şekilde yapmaktır!

Yükselen Terazi uzlaşma yeteneğine sahip, insanlarla ilgili, diplomatik ve adil bir kişisel stili vurgular. Terazi süreci artık yüzeydedir.

Yükselen Terazi’nin insanı sürekli olarak çevresindeki güçlere uyum sağlamaya çalışarak benliğinde bir denge duygusu yaratmaya çabalar. Bu Yükselenin güzelliklerle olan ilişkisini kişinin görüntüsünden de gözlemleyebiliriz. En rahat ve hazırlıksız halinde bile Yükselen Terazi’yi pasaklı durumda görmek mümkün değildir. Görünüşündeki güzellik gibi diplomatiklik ve çekicilik de onun ayrılmaz bir parçasıdır. Kişinin en belirgin gereksinimi paylaşmaktır ve yalnızlık çektiği hemen hiç görülmez. Bu gereksinim onu birçok insan ile ilişki içinde olmaya zorlar, ama onun için önemli olan muhtaç olduğu gerçek uyum ile sevgiyi sağlayacak içten yakınlığı bulmaktır. Bu kişi bazen insanlarla birlikte olabilmek, yalnız kalmamak için kendi arzularından vazgeçmeyi bile göze alabilir. Diplomatik ve zarif tavırlar sergiler. Yeteneklerini göstermek için mutlaka olumlu fırsatlar yaratır, bencillik yapmaz.

Terazi yükselirken doğan kişi sürtüşme ve mücadeleden kaçma, görünüşte de olsa uyum yaratma eğilimindedir. Yaşamını sürdürmesinin tek şartının ısrar etmemesi, sessiz kalması ve işleri daha fazla karıştırmaması olduğuna inanmıştır. Etrafındakiler sürekli olarak usluluğunu takdir ettikleri için problemin gittikçe yoğunlaşması kaçınılmaz olur. Rekabet, öfke ve kıskançlık duygularını sergilerken kendini hiçbir zaman güven içinde hissetmez. Gerçek benliğinin farkına varmakta güçlük çeker. Kendisi için direnmeyi hiçbir zaman öğrenemeyebilir. Barışseverliği ve iyi davranışlarıyla ihtiyaçlarını kolay elde etmiş olması mümkündür.

Savaşmayı bilemez ve mücadele gerektiren her şeyden vazgeçebilir. Uyum sağlama yeteneği gerçek arzularını gizlemesine neden olan alışkanlıklar yaratır. Kendi söylemek istediklerinin yerine başkalarının duymak istediği şeyleri söylemeyi tercih edebilir. Gerçeklerle karşılaştığında hayal kırıklığına uğrar; uyumluluğu başkalarının ona aldırış etmemeleri olasılığını doğurur. Yükselen Terazi kalabalığı pek sevmez. Küçük gruplarla kendini daha rahat hisseder ve samimi, kişisel ilişkileri tercih eder. Sanatsal yetenekleri kendini ifade etmesine yardımcı olmak, ona yeni yollar açmak için yeterlidir. Yaratıcı enerjisi içindeki sevgiyi açığa çıkarmasına, daha dinamik bir hayata sahip olmasına yardımcı olacaktır.

Yükselen’i Terazi olanlar karşıt burçları Koç’un özelliklerini inceleyerek çok şey öğrenebilirler. Bu durumda Koç’un karar verme, kendi istedikleri için mücadele etme ve liderlik özelliklerini benimseyerek dengeyi sağlayabilirler.

Kaynak: mahmure.com

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla