Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.05.2015, 09:31   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Koç Burcu Ne Kadar Başarılı?

Koç Burcu Ne Kadar Başarılı?



Her zaman önde olmayı seven Koçlar doğuştan önder özellikleri taşırlar. Koç burcunun güçlü olduğu bir gökyüzü konumuyla dünyaya gelen biri, tükenmeyen bir hırs ve mücadele arzusuyla doludur. Bu kişiler başkalarının emri altında çalışmaktan hiç hoşlanmazlar. Ve bulundukları ortamda yönetici konumuna gelmek için var güçleri ile mücadele ederler. Nadir de olsa bazen bunu başaramayabilirler. O zaman da tek başlarına çalışmayı tercih etmeleri daha iyi olur.

Cesaretleri daha önce hiç kimsenin denemeye yanaşmadığı işlerle uğraşmalarını sağlayabilir. Enerji gerektiren askerlik, polislik, spor, atletizm veya tehlike ve macera içeren araba yarışçılığı gibi konular tam onlara göredir. Yöneticiliğin yanı sıra iyi bir cerrah olabilir, sinema ve sahne dünyasında da ün kazanabilirler.

Medyanın hareketli, araştırmaya ve buluşlara uygun sahaları, mühendislik, teknisyenlik bu burca uygun mesleklerden sayılabilir. Güçleri, enerjileri ve mücadeleci tavırları sayesinde üstesinden gelemeyecekleri iş yoktur. Fakat sabırsızlık, öfke ve dikkatsizlik gibi olumsuz özellikleri ile baş etmeyi öğrenmeleri gerekir.

Kaynak: astrolojiburda.com

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla