Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.05.2015, 08:35   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Terazi Burcunda Bugün - 21 Mayıs 2015 Perşembe

Terazi Burcunda Bugün - 21 Mayıs 2015 Perşembe



Sevgili Teraziler, 21 Mayıs saat 11:45-21 Haziran saat 19:38 tarihleri arasında, Güneş-İkizler burcunda ilerleyecek. Bu yıl, Merkür geri hareketiyle örtüşen bu geçişte tabii ki, ilgimizi çeken konular üzerinde, eğitim, iş anlamında bilgiyi önemsemek, ancak yeni girişim, yeni tanışma, yenilikler anlamındaki işlerimizi de dikkatlice gözden geçirmemizde yarar var. Bu süreç bir şeyleri öğrenmek, öğrendiklerinizi pekiştirmek yönünde olumlu bir süreçtir. Haziran ortasına kadar yarım kalan işlerinizi bitirebilirsiniz. Sadece biraz önce değindiğim gibi, aceleyle hop oturup hop kalkmayalım. Seyahat düşünüyorsak, gidilecek yer hakkında bilgilenelim. Çünkü gelişim için, doğru bilginin önemi büyük olacak. İş girişimlerinde yeteneklerimizi öne alarak düşünelim. Ticari anlamda bir yenilik düşünüyorsak, piyasanın durumuna bakalım. Eğer ilişkimizle ilgili karar vereceksek birlikte gözden geçirelim, oturup konuşalım.

Saat 20:07 Ay-Venüs kavuşum etkisi altında, aile hayatınız, çocuklar, güvenceniz, parasal konular üzerinde bir hayli hassas düşünebilirsiniz. Kurallara boyun eğmek ve istenilenleri yapmaktan ziyade bildiğiniz gibi hareket etmekten yanasınızdır.

Saat 20:51 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, bir yandan güven içinde yaşama arzusu diğer yandan sorumlulukların baskısı bizi zorlayabilir. Hayat bize, üstümüze düşenleri yapmamız gerektiği yolunda bir uyarıda bulunmaktadır.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla