Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.05.2015, 08:37   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Akrep Burcunda Bugün - 21 Mayıs 2015 Perşembe

Akrep Burcunda Bugün - 21 Mayıs 2015 Perşembe



Sevgili Akrepler, 21 Mayıs saat 11:45-21 Haziran saat 19:38 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Güneş süresi, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, kimlerle ortaklaşa iş yapıyor, yaşıyor, paylaşımda bulunuyorsanız bu kişileri dikkatlice gözden geçiriniz. Kararların gayet akıllıca ele alınması gerekiyor. Eğer bir güvensizlik söz konusu ise, eğer bir şeyler sizi kırıyor, incitiyor, kafanızı karıştırıyorsa problemin köküne inmek ve mantıklı düşünmek lazım. Uzun vadeli düşünmek lazım Hayatınıza öylesine giren bir kişiye sırlarınızı, mahremiyetinizi açamazsınız. Köklü bir ilişki için, dürüst ve güvenilir insanları tercih ediniz. Muhasebe evraklarınızı, miras, hisse paylarınızı, vergilerinizi mutlaka gözden geçiriniz. Birisine kefil olmadan önce veya bir borcun altına girmeden önce iyi düşününüz. Eğitim, iş özel ilişki, ortaklık veya hangi sebeple olursa olsun geleceğiniz söz konusuysa sağlam olana yöneliniz.

Saat 20:07 Ay-Venüs kavuşum desteğiyle, yaşamınızla alakalı konularda ve aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerinde olumlu yönde düşünebilirsiniz. Gelişmeler umut verici olabilir.

Saat 20:51 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, aklınız bir meseleye tamam derken, duygularınız iş içine karışarak bunun tam tersini size fısıldayabilir. Bir yanınız kendini düşünmekten yanadır, ancak durumlar başkalarını hesaba katma mecburiyetinizi işaret eder.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla