Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.05.2015, 11:56   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick İkizler Burcunda Bugün - 23 Mayıs 2015 Cumartesi

İkizler Burcunda Bugün - 23 Mayıs 2015 Cumartesi



Sevgili İkizler cumartesi günümüz saat 00:42 Ay-Aslan burcu seyriyle başlıyor. Bu enerji sayesinde gün boyu, olumlu ve güçlü yanlarınızı dış dünyada sergilemeniz kolay. İsteklerinizi elde etme arzunuz gayet yoğun. Hayır, cevabına tahammülünüz olmadığı için, hangi iş üzerinde ilerliyorsanız onu en başarılı şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Gün boyu ışıl ışıl bir görünüm, kendinden emin bir ruh haliyle ilerlemeniz gayet kolay gözüküyor.

Saat 03:47 Ay-Güneş olumlu enerji etkinliğinde, birilerinin sizi önemsediğini, söylediklerinizi mutlaka dikkate alacaklarını düşünebilirsiniz. Kendinizi ifade ediş şekliniz son derece ön plandadır. Düşüncelerinizi etkili bir şekilde insanlara sunabilirsiniz.

Saat 03:51 Ay-Satürn görünümü, ilişkinizle alakalı konularda birbirinize karşı daha hoşgörülü yaklaşımların önemini vurguladığı gibi, gelir geçer tarzda değil, meseleleri ciddi biçimde ele alacağınızı işaret ediyor.

Saat 04:35 Güneş-Satürn karşıtlığı, yakın çevremizde bulunan insanlardan, birlikte olduğumuz kişiye kadar her insanla, farklı görüşte olsalar da, tartışmadan, güven duygumuzu yitirmeden konuşmaya özen gösterelim. Mali konular üzerinde ortaklarımızla veya eşimizle aramızda yaşanabilecek yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmamız gereken bir gündeyiz. Meselelere karşılıklı güzel bir niyetle, sorumluluk çerçevesinde bakarsak, anlaşmamız mümkün olur.

Saat 16:15 Ay-Mars görünümü, aktif saatlerin başlangıcıdır. Diliniz, gönlünüz ve siz, bir bütün halinde arzu ettiklerinize yönelirsiniz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla