Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.05.2015, 12:04   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Akrep Burcunda Bugün - 23 Mayıs 2015 Cumartesi

Akrep Burcunda Bugün - 23 Mayıs 2015 Cumartesi



Sevgili Akrepler cumartesi gününe, saat 00:42 Ay-Aslan burcu geçişiyle başlıyoruz. Mesleki ve toplumsal alanda güçlü olmak arzunuz gayet yoğun. Gösterişli ve bir o kadar kendinizden eminsiniz. Bu hem sözlerinize hem duruşunuza yansır. Kimseye eğilmez, kimsenin sözüyle hareket etmezsiniz. Kendinizi koruma dürtünüz gayet yüksek.

Saat 03:47 Ay-Güneş olumlu görünümü, hem başkalarını dinlemeye hem de kendi bildiklerinizi ifade etmeye çalışacağınızı gösteriyor. Ancak şu var ki, ortak bir noktada anlaşabilmek için, henüz şartlar yeterli değil diye düşünebilirsiniz.

Saat 03:51 Ay-Satürn görünümü, iş hayatımız ve mali konuları vurgulayıcı olup bize güç verir. İlerisi adına umutlandırır. Ayrıca ciddi ve tutarlı şekilde düşünmemizi sağlar.

Saat 04:35 Güneş-Satürn karşıtlığı, kafamızın içindeki bazı işlerin yoluna girmesi adına, desteğe duyduğumuz ihtiyacı gösteriyor. Mali konularda toparlanmak, en azından rahatlamak arzusuyla doluyuz. Ancak bu görünüm altında, fazla açılmamak, bastığımız yere, bütçemizin gereklerine göre hareket etmek doğru bir yoldur. Eğer bir kredi, bir borç almayı düşünüyorsak, bunun geri ödeme şekline mutlaka bakmalıyız. Eğer siz birilerine destek oluyorsanız, o zaman da gücünüzü aşmamasına dikkat etmelisiniz.

Saat 16:15 Ay-Mars görünümü, başkaları karşısında kendinizi güçlü görmek, ilgi uyandırmak arzunuzu işaret ediyor. Biraz dışarıdan gelen etkilere göre davranışlarımızı ayarlayacağımız saatler diyebilirim.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla