Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.05.2015, 05:37   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Oğlak Burcunda Bugün - 25 Mayıs 2015 Pazartesi

Oğlak Burcunda Bugün - 25 Mayıs 2015 Pazartesi



Sevgili Oğlaklar yeni haftamızın ilk gününe, saat 11:51 olana dek etkili , Ay-Boşluk ilerleyişiyle adım atıyoruz. İlişkimizle alakalı meseleleri gözden geçirebiliriz. Ancak bir konu üzerinde karar vermişsek geri dönmek, kararımızı değiştirmek boşluk süresince yanlış olur. Parasal konularda dikkatli olmalı, yeni bir girişimde bulunmamalısınız.

Saat 11:51 itibariyle etkili Başak burcunda ilerleyecek Ay, sağlığınıza, hijyeninize, kişisel bakımınıza, etrafınızda olan bitene, insanlara, durumlara titizlikle baktığımız bir gündeyiz. Bilgi sahibi olmak, araştırmak, keşfetmek ve bulduklarınızı belli bir alanda verimli bir şekilde kullanmak durumundayız. Böyle günü verimli şekilde değerlendirmek mümkün olacaktır.

Saat 20:09 Venüs-Uranüs zorlu görünümü, ilişkinizle ilgili sorunlara, kararsızlık ve tutarsızlıklara dayanmakta zorlandığınızı gösteriyor. Kimileri bu etki altında evlenip mutlu bir yuva kurmak isteyebilir. Bazıları partnerinin vereceği bir kararla önemli bir değişimle karşılaşabilir.

Saat 20:18 Başak burcunda oluşacak ilkdördün etkisi altında insanların sevgisine, sıcaklığına ilgi duymaktasınızdır. Size güzel sözler söylemeleri, en azından başardıklarınız adına kutlamaları size daha fazla hırs kazandırabilir. Hiç kimsenin negatif bir sözüne tahammülünüz olmayabilir. İşinizle alakalı konularda şu an için en fazla istediğiniz şey sakinlik ve destek görmektir. Eğer birileri sizi eleştirmeye, yönlendirmeye kalkarsa kırıcı olabilirsiniz. Benim tavsiyem hem geçtiğimiz bir hafta önceki durumları bir daha gözden geçirmek, kendinizi ve yaptığınız işi özgüven duygunuzla ortaya koymak, eksikleriniz varsa bunları tamamlamaktır.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla